Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Sağlıklı ve mutlu

Bir spor salonuna kayıt yaptırmak ya da SPA merkezinden randevu almak sevgilizini çok iyi hissettirebilir
BİRKAÇ ay içinde yıpranacak ya da kırılabilecek hediyeler yerine uzun vadeli bir hediye almak istiyorsanız, bir spor salonuna yazılıp sevgilinizle beraber sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz. Ya da bir-iki saat sürse bile etkisinden günlerce çıkamayacağınız bir SPA ya da masaj tecrübesi yaşayabilir, onunla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Sevgililer gününü bahane edip, sevgilisiyle beraber sağlıklı bir hayata başlamak isteyenler Kanyon, G-mall ve Ankara Panora'da bulunan Mars Athletic Club'a (MAC) 16 Şubat'a kadar üye olup özel fiyatlardan yararlanabiliyorlar. Her seviyeye uygun ekipmanların ve eğitmenlerin bulunduğu bu spor merkezinde aynı zamanda NUSPA'nın sunduğu 'şarap terapisi'nden de yararlanabilirsiz. Fiyatı 150 TL olan ve 60 dakika süren bu masaj sayesinde hem sevgilinizle beraber rahatlayabilir hem de cildinizi yenileyebilirsiniz.

Doğayla iç içe spor yapmayı sevenler için ideal bir mekan olan Çekmeköy'deki Mayadrom Sports Center, 9-15 Şubat arasında sevgilisiyle birlikte üye olmaya gelenlerin sevgililerine yüzde 50 indirimli üyelik seçeneği sunuyor. Ayrıca, spor merkezinin üyesi olanlar 14 Şubat günü sevgililerini ücretsiz olarak merkeze davet edebiliyorlar.

Hillside City Club'ların şubat ayı boyunca sunduğu 'couple spor üyeliği'nden ya da bireysel üyelikle birlikte sunulan ve sevdiğinize hediye edebileceğiniz üç aylık deneme üyeliğinden de yararlanabilirsiniz.

Gelelim keyif işine... Sanda SPA'nın 'Eternal Love' ve 'Tender Touch' adlı romantik paketleriyle sevgilinizle beraber SPA deneyimini yaşayabilirsiniz. Paketlerde, iki adet 50 dakikalık masaj ve çiçekli ayak banyosu, yüz bakımı, el veya ayak masajı seçenekleri bulunuyor. Ayrıca bu paketten yararlanmak isteyenler Sanda SPA'nın özel araçlarıyla SPA'ya getirilip sonra evlerine bırakılıyorlar. Siz masajdan hoşlanmıyorsanız, Sanda SPA'nın hediye çeklerinden alarak, sevgilinize istediği terapiyi seçme imkanı da sunabilirsiniz.

Dermalogica, Four Seasons SPA'da '4 Love' adını verdiği, iki cilt bakım terapisti tarafından uygulanan ve vücudun en önemli dört enerji merkezine odaklanarak tüm bedene rahatlama sağlayan bir paket sunuyor. Çeşitli masajlar ve cilt bakımının bulunduğu 75 dakika süren bu terapiyi ister sevgilinize hediye edin, isterseniz beraber gidip keyfini çıkarın.

SPA'ya gitmek istemiyorum ama masaj istiyorum diyorsanız, Awe Cemre'nin lavanta, limon, okaliptus gibi çeşitli egzotik yağlarıyla evinizin rahatlığında sevgilinizle beraber romantik bir gece geçirebilirsiniz. Masaj sonrası için de Hamam'ın antibakteriyel ve su emici özelliği taşıyan bambu bornozlarını kullanabilirsiniz. Ya da Haremlique'ten kişiye özel hazırlanan, üzerine isim yazdırabileceğiniz havlu ve bornozlardan alarak sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.