Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tarkan çok süper adammış

Ne milyon dolarlık sözleşmeler, ne Top 10 listelerinden inmeyen şarkılar, ne manşetten giren haberler, ne de başka bir şey... Söylesenize sevgili okur, insan şu lafları duymaktan başka ne ister? Bence hiçbir şey... Gerisi hikayedir, gerisi teferruat... İşte bütün mesele budur! İşte kendinle gurur duymanın tek yolu budur! Ne?

İYİ İNSANSIN İŞTE
Arkandan söylenen şu kıvamdaki bir cümle; "Ne tatlı, ne iyi bir insanmış..." Efendim şimdi olayımız şu; dört günlük yılbaşı tatili dönüşü Antalya havalimanında uçak bekliyoruz, bir şeyler atıştırıp internete girmeye çalışırken CIP salonundaki görevliyle sohbet ediyoruz. Laf lafı açıyor, görevli arkadaş gözleri ışıldayarak anlatmaya başlıyor; "Biliyor musunuz, dün Tarkan buradaydı!" Hani yılbaşı gecesi Tarkan Mardan Palace'da sahne almıştı ya, demek ertesi gün dönmüş İstanbul'a. E, konu Tarkan olunca insan merak ediyor, sordum hemen; "Eee?" Görevli, "Valla Tarkan çok süper adammış. Hepimizle tek tek konuştu, halimizi hatırımızı sordu, yılbaşı gecemiz nasıl geçti diye sordu, sohbet ettik, fotoğraf çektirdik. Bal gibi adammış, şımarık değilmiş, ne tatlıymış, süpermiş..." Ondan sonra lafı duyan diğer arkadaş da geldi, o da bir on dakika Tarkan'ın ne kadar tatlı, ne kadar samimi, ne kadar iyi bir insan olduğunu anlattı durdu. Aslında arkamızdan 'iyi insan' denmesi ne kadar kolay değil mi? Gülümsediğin zaman, karşındakine gerçekten ilgi gösterdiğin zaman, iki lafın belini büküp onu da dinlemeyi bildiğin zaman 'şıp' diye 'iyi insansın' işte. Ne güzel, ne mutlu Tarkan'a... Koca bütçeli bir klip, milyon dolarlık tanıtım kampanyası, Sezen'den alınmış şöyle bomba bir şarkı falan kimsenin üstünde bu etkiyi yapamaz çünkü. Hayattaki bütün mesele budur çünkü. Allah biliyor ya şimdi Tarkan'ı bir başka seviyorum, daha çok ve kalpten seviyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA