Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Romantik komedi' İvedik'i fena zorlar!

Yaşasın! Sonunda bizim de şöyle en sağlamından bir romantik komedi filmimiz oldu. Silahtan, mafyadan, savaştan, kan davasından, kör kuyulardan çıkamayan film yapımcıları tırnaklarını yesin mi? Yesiiin! Daha önce gençlerin aşk dünyasına dalmayı akıl edemeyenler saçlarını tel tel yolsun mu? Yolsuuun! Sezonun en tatlı, en eğlenceli, en yüz güldüren, en genç, en seyirciyi kaynaştıran, en bomba filmi 'Romantik Komedi'dir. Tekrar tekrar gidilip kahkahalar atılmalıdır.

Aşk salgını var!
'Romantik Komedi' sessiz sessiz gelip, sağ gösterip sol çakmıştır ve gişede patlama yapması beklenen 'Recep İvedik 3'ün en sıkı rakibidir. Efendim şimdi benim kızlar grubu cumadan beri "İsteriz isteriz 'Romantik Komedi' isteriz" tezahüratları atıyordu. Takıntılıyım ya, diyelim hep aynı yerlerde yemek yemek isterim, hep aynı kulüplerde eğlenmek isterim... Diyelim yazları Alaçatısız geçerse, dengemi kaybederim... Bir zamanlar bir bilen "Haz rutindedir" demişti, demez olaydı, takıldım kaldım bazı şeylere. Sinemayı ille de Kanyon Cinebonus' ta izleyeceğim. Cuma akşamı aradım; 'Romantik Komedi'de yer yok, cumartesi aradım yine yer yok! Nasıl yani? Akın akın 'Romantik Komedi' durumunda mıyız yani? Hal böyleyken, pazar akşamına cumartesiden yerimizi ayırttım ben de. Üç çiçek bir böcek durumundaki grubu topladım, doğru Kanyon'a. Kanyon'un dört bir yanında afişler var. Aaa ne yazıyor öyle? 'Aşk Salgını'. Dedim "Durun kızlar! 'Aşk Salgını' da neymiş, ya bize bulaşırsa biteriz haaa, 'Domuz Gribi' halt eder."

3 kız 3 erkek
Oooo 14 Şubat'ta eylem büyük desenize. Kanyon'da bir aşk doktoru bizi muayene edip aşık mıyız değil miyiz bakacakmış, geçmesi için vitamin verecekmiş. Yasemin bu işe bayıldı; "Bizim halimiz vitaminle geçer mi yahu, geçerse 10 tablet istiyorum?" Sonra bir astrolog aşk haritamızı çıkaracakmış. Benimkini çıkarırsa, kadının aklı çıkar vallahi. Başka? twitter'daki sayfaya en güzel twitt'i yazana Hillside Su'da haftasonu tatili hediye edilecekmiş. Benim favorim ise aşk balonlarıyla fotoğraf çektirmek. Üzerinde değişik yazılar yazan balonlar hazırlamışlar. Acaba 'Boyun devrilsin' yazan bir balon var mıdır? Neyse, dönelim filme. Sinema salonu tıklım tıklım. Sadece kızlar yok, erkekler de merakla gelmiş. Ve ve veeee 3 kız, 3 erkeğin aşk hikayelerinin filmi 'Romantik Komedi' başlıyor. İlk dakikadan son dakikaya kadar salonda kahkahalar kopuyor. Dikkat! Bu film kesinlikle sinemada arkadaşlarla izlenmeli. Kendinizi izliyor gibi olacaksınız kızlaaar!

Bize komedi düşer
Gelelim oyunculara... Sedef Avcı: Bergüzar Korel'e kardeşi kadar benzeyen Avcı ne kadar duru, ne kadar sade ve güzel. Çok beğendik. Sinem Kobal: Rolü en komiklerden ve çok başarılı. Tam en yakın komik kız arkadaş kıvamında. Hatırladıkça gülme tutuyor. Burcu Kara: Bayan mantık olarak fevkaladenin fevkinde. Seviyorum Kara'yı. Cemal Hünal: O bakışlar, o kaçak erkek durumları bizi bizden aldı. Engin Altan Düzyatan: Engin benim, Altan Yasemin'in, Düzyatan Emel'in. Üç kız bu yakışıklıyı ancak böyle bölüşebildik. Sadece onu izlemeye bile gidilir kızlar! Gürgen Öz: İşte filmin en müthiş performansı... Kadın delisi erkek rolünde döktürmüş Gürgen. Romantik Komedi'nin her sahnesinde kendimizden, arkadaşlarımızdan bir şeyler bulduk, çok eğlendik, biraz hüzünlendik, şöyle sırılsıklam aşık olmak istedik, kızlarla kutlamak istedik, kızlarla Voltran'ı oluşturmak istedik. Tabii küçük bir soruya cevap bulmamız lazım; şu hayatta romantik başkalarına düşüyor da komedi niye hep bize düşüyor be usta? Sürekli gülüyoruz, ağlıyoruz, bu işi beceremiyoruz, kızlarla makara yapıyoruz da aşkta niye çuvallıyoruz? O zaman bizim kızlar için Bengü'den gelsin:
Bak taktik yaptırma bana / Bilirsin alâsını yaparım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA