Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın blog'u: Bu böyleymiş

Hayat bir öyleymiş, bir böyleymiş... Bu blog da böyleymiş. Eğlenerek, zevkle okuduğum o kadar çok blog var ki. Bana yüzlerce blog adresi gönderdiğiniz, fikirlerinizi benimle paylaştığınız için size teşekkür etmem gerek. Çünkü kendini ortaya koymak hiç de kolay bir mesai değil.

YETER Kİ YAP!
İster benim gibi gazetede yaz, ister internette sessiz sedasız bir sayfan olsun, ister müzik yap, ister resim yap... Ne yaparsan yap, yapıyorsun ya, ne iyi ediyorsun. Neyse... Bana Twitter'dan yolladığınız blog adresleri ağırlıklı olarak moda ve yemek üzerine. Her hafta değişik bir blog tanıtmak istediğim için, onlara daha sonra yer vereceğim. Bu kez hayattan, kendi dünyasından, gördüklerinden, duyduklarından, fikirlerinden, müzikten, kliplerden, sergiden, ünlülerden bahseden bir blog önereceğim. Adı: Bu Böyleymiş. Adresi: buboyleymis.blogspot. com. Hadi siz de blog'larınızı benimle paylaşın. Twitter adresim: twitter.com/ayseozyilmazel... Bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA