Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Osmanlı tokadı!

Spor Yazarlarının yaşayan en büyük üstatlarından olan Atilla Gökçe, Milliyet'deki köşesinde, Hürriyet'in genç ismi Kaan Koç'u eleştirdi. Yaptığı yorumun, oynanan futbolla alakası olmadığını vurguladı.
Genç arkadaş, "Atilla'nın kılıcı" başlığı ile cevap vermiş, Atilla Ağabey'e... Mealinde, "4 kollu da seni biz taşıyacağız, prostatlı arkadaşların değil" diyerek.
Kendisine hakkında yorum yapılacak kadar değer verildiğini anlamamış. Çünkü usta tedrisatından geçmemiş, meslek terbiyesinden eksik kalmış, paraşütüne sarılıp; yazmış.
Bir not da benden olsun kendisine; öz eleştiri yapamıyorsan... Öteki paraşütlüler gibi her şeyi en iyi kendinin bildiğini sanıyorsan... Bilgiyi görüşerek değil, okuyarak ediniyorsan...
Haberin tadını bilmeyip, sana bahşedilen satırların yarattığı "dev" aynasında, kendini koç gibi görüyorsan; ilerde seni Atilla'nın kılıcı da kesmez, sağlam bir Osmanlı Tokadı yersin!...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA