Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HASAN CELAL GÜZEL

'Acının keyfini yaşayan kadın, sus sen!'

Bu lâfları, 18. asırda yaşayan ve ömrünün tamamına yakın kısmını akıl hastanelerinde ve hapishanelerde geçiren sadizmin isim babası ünlü Marguis de Sade söylememiştir. Gene Sadizm'in karşıtı olan Mazoşizm'in kurucusu olan Sade'ın çırağı Leopold von Sacher-Masoch da bu lâfların sahibi değildir.
Bu lâfları, 19. asır sadomazoşist sapıklığının Türkiye parlamentosundaki temsilcilerinden olan BDP Milletvekili Sırrı Sakık söyledi.
Başbakan Erdoğan Barzanili, Perverli meşhur Diyarbakır Mitingi'nde, misafiri Barzanî'ye bir iyi niyet jesti olarak Kuzey Irak Kürt Federasyonu'nun bulunduğu bölgeye 'Kürdistan' dedi. Başbakan iyi niyetli fakat ihtiyatsızdı. Aslında Irak'ın kuzeyini kastetmişti ama bu bile ihtiyatsızlıktı. Çünkü o bölgede yaşayan ve bin yıldır devlet kuran, Kürtlerle aynı sayıdaki Türkmenleri ihmal etmişti. Irkçı- bölücü Kürtçüler, Başbakan'ın bu hoşgörüsünü istismarda gecikmediler.Önce, Diyarbakır'ın ırkçı- bölücü belediye başkanı, hiç sıkılmadan 'Kürdistan' deyimini Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu bölgesi için kullandı. Daha sonra istismarı daha genişlettiler ve görüşülmesine geçilen Genel Bütçe'ye muhalefet şerhi yazıyoruz diyerek ellerindeki paçavraları 'Kürdistan' lâflarıyla doldurdular. Yani bir nevi 'mastürbasyon' yapmaya kalktılar.
Hasip Kaplan'ın oturaklı gösterisinden sonra Muş BDP Milletvekili Sırrı Sakık söz alarak, 'Şimdi, bundan birkaç gün önce Diyarbakır'a gideceksiniz. 'Kürdistan' diyeceksiniz ve buradaki grup konuşmasında...
Oya Eronat (Diyarbakır) -'Öyle demedi, yalan atma, Irak'ı kastetti.'
Sırrı Sakık (Devamla) - 'Acının keyfini yaşayan kadın, sus sen!'
Tek evlâdını dershaneden çıkarken terör saldırısıyla kaybetmiş bir anneye, 'Acının keyfini yaşayan kadın!' diye bağırabilmek için acaba ne tip bir yaratık olmak gerekir? Üstelik Sırrı Sakık adlı bu yaratık, daha birkaç ay önce çok sevdiği oğlu Sedar gözlerinin önünde balkondan atlayıp intihar edince çok üzülmüş ve başsağlığı dilemiştim.
Oya Eronat kimdir? 1962'de Diyarbakır'da doğdu. 1985'te Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mesleğini icra ederken AK Parti'de çalıştı. 22 Temmuz 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili seçildi. Halen, Bayındırlık Komisyonu Başkan Vekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'nda görev yapıyor. Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi olarak çalışıyor. Oya Eronat, 3 Ocak 2008'de PKK'nın Diyarbakır Dağkapı semtinde gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 17 yaşındaki tek evlâdı Eren'i kaybetti. Eronat, 'Evlâdını kaybeden aileler için ağlamak, basit bir şey. Benim hayatım da 3 Ocak'tan önce 3 Ocak'tan sonra diye ikiye ayrıldı. Diyarbakır'daki patlamada 6'sı çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. Babalar çocukları o gün spor ayakkabılarından tanıdı. Patlamada oğlumun naşını tek parça bulduğumuzla teselli olduk. Bugüne kadar doya doya ağlayamadım. Gözleriniz hiçbir gün gülmüyor. Sürekli boğuk. Oğlumu kaybedeli 6 yıl oldu. Özlemim gittikçe büyüyor. Oğlumun odası aynı duruyor. 6 yıldır oğlum Eren'in odasındaki çöpü dökmedim' diyor.
Eronat, "Ben milletvekilliğimi anne kimliğiyle yapıyorum. 8 bin güvenlik görevlisi şehit olurken 5557 sivil hayatını kaybetti. 22 bin terörist çocuk da dağda öldü. Terör ve PKK uzantısı partiler, 'Biz Kürtler' diye söze başlıyor ancak en çok öldürülen Kürt çocukları.
'BDP'lilerin çocukları İngiltere'de okuyor ya da dağda VIP oluyorlar'
diyen Eronat, 'Garibanın da çocuğunu dağa çıkarıyorlar' diyor.
Bu acılı anaya, 'Acının keyfini yaşayan kadın!' diyen kişide biraz insanlıktan nasip varsa özür dileyecektir. Lâkin doğrusu ben, terör, kan ve gözyaşına hizmet eden Neandanter yaratıklardan böyle bir davranış beklemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA