Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

SABAH'ın patronu millettir

Türkiye'nin SABAH'la beraber iki büyük gazetesinden biri olan Hürriyet'in bu acınası hali insanı üzüyor. Hürriyet hâlâ Eski Türkiye'nin Bandırma gemisi tadında manşetler atmaya devam ediyor.
Aydın Bey ya da adamları kendini hâlâ 90'larda sanıyor galiba.
Ülkenin geleceğine dair hayati kararlar alındığı bu dönemde bizimle medya savaşına girmeye kalkıyorlar.

***

Türkiye'nin devlet ve millet olarak bu ülkenin geleceğine dair ortak bir kararı var. BU KARAR DEVLETİN TÜM BİLEŞENLERİYLE BERABER ALINDI. Türk devletinin kimi kritik noktalarını ele geçiren ve tüm ülkeyi vesayet altına almaya girişen bu paralel örgüt devletten temizlenecek. Hukuk ve demokrasi-dışı bir yapılanma olan bu paralel devlet örgütüyle ilişkisi olmuş olsa bile şu an meşru demokratik devlet nizamının gerçekten yanında olanlar ve hakikatleri söyleyenler ise görevlerine devam edecek. Karar bu.
***

İşte böyle bir dönemde Hürriyet işi gücü bırakmış bizimle uğraşıyor. Onu da mert ve dürüstçe yapmıyor. Şark kurnazlığı taktikleriyle Kılıçdaroğlu üzerinden hinlik yapıyorlar. Niyetiniz SABAH'la kavgaysa yüreğiniz varsa bunu açıktan yapın. 90'larda diğer gazetelerle yaptığınız gibi kavgaya girin de bir görelim. Zavallı Kemal Bey'i bu işe alet etmeyin. Türk siyasetinin geleceği konuşulurken hiçbir işlevi olmadığını bildiğiniz için gülüp geçtiğiniz birinin arkasına saklanmayın.
***

SABAH milletin gazetesidir. SABAH'ın esas patronu bu ülkenin halkıdır. SABAH'ın geleceğine de bu millet karar verecek. Tabii bu arada Aydın Doğan'ın medyasının akıbetine de millet karar verecek. Unutmayın...
Milletin iradesine rağmen hiçbir şey yapılamayacak artık bu ülkede. Bizi Yeni Türkiye'nin lider gazetesi durumuna getiren de bu milletin iradesidir. Bizi şu an medyanın transatlantik gemisi pozisyonumuzdan indirebilecek tek güç milletin gücüdür.
***

Millet bizlerin duruşunu, tavrını ve cesaretini beğenmezse bizim de Hürriyetleştiğimizi görürse derhal bizi de 1 numaralı ve en etkin gazete koltuğundan indirir hatta gerekirse tasfiye eder. O yüzden biz milletin tamamını vesayet altına almak isteyen bu paralel örgütle mücadele mecburiyetindeyiz. Siz yargı imamlarından ve paralel örgütün şantajlarından korkmaya devam edin.
***

Aramızda çok net bir fark var. Hürriyet'in arkasında Türkiye Türklerindir doktrinine bağlı Eski Türkiye var. SABAH'ın arkasında Türkiye bu topraklarda yaşayan herkesindir doktrinine bağlı Yeni Türkiye.
Hürriyet'in tabanını "Gerekirse silah kullanırız" manşetini alkışlayan Eski Türkiye oluşturuyor. SABAH'ın tabanını ise dün askeri vesayete bugün cemaat vesayetine karşı "Yaşasın Demokrasi manşetiyle coşan Yeni Türkiye.
***
Bu gelişmeden sonra paralel örgütün hangi davaları kullanarak Aydın Doğan'ı ve medyasını kafeslediğini çok daha detaylı yazmaya karar verdik. Hangi davalar paralel yargı tarafından nasıl şantaj olarak kullanılıyor. Hangi zaman hangi yargı imamları hangi kararların alınmasını sağladı.
SABAH bu olayların üstüne tek tek gidecek ve gerçekleri tüm detaylarıyla yazacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA