Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Gündüz yerine Cengiz yazınca!

Bir süre önce Kocaeli ve İskenderun limanlarında denizciler arasında gerginliğe neden olan ve "Denizlerde monopol savaşları" diye nitelenen tartışmaları gündeme taşımıştık. Ardından; İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis toplantısında Kenan Türkantos'un yaptığı ağır suçlamalar içeren konuşmayı yayınladık.
Yazımızda Türkantos'un, AK Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu'nu Hakan Şen'e destek vermekle suçladığını vurgulamış, şöyle demiştik: "İlk müdahale ön sıralarda oturan Cengiz Kaptanoğlu'ndan geldi: Yeter artık. Bu işlerin burada tartışılmasına ne gerek var." Bu cümleye istinaden Cengiz Kaptanoğlu bir cevap gönderdi. Şöyle diyor:
"Kendini Türk Denizciliği'nin gelişmesine adamış biri olarak hiçbir kirli işin ve entrikanın içinde olmadığımı bir kez daha beyan ve ilan ediyorum. Ben DTO Meclis Toplantısı'na katılmadım. Bana atfen bir şey konuşulmamış ve tabi ki orada olmadığım için benim iddia edildiği gibi konuşmacıya müdahale etmem söz konusu değildir." Gerçekten de doğru. Onca not ve ayrıntı önümde durduğu halde yazıyı yazarken, orada bulunan ve müdahale eden Gündüz Kaptanoğlu yerine Cengiz Kaptanoğlu'nu yazdım. Aslında o yazıda farklı nedenlerle de olsa Kaptanoğlu kardeşlerin ikisinin de ismi geçecekti. Olmadı. Ve yazı o haliyle çıktı.
Bu yanlışlığı düzeltir özür diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA