Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arda'yı yok etmek..

Sonunda bu vahşi kampanyaya adları Ultraslan olan garip gurup da katıldı. Sorarsanız Galatasaray taraftarı bunlar.. Ama Galatasaraylılıkları maçlara gelip koro halinde iğrenç arabesk şarkılar söylemekten öteye geçmez.. Hem de bu ülkenin her stadında her kulüp için söylenen şarkılardır bunlar. Galatasaray'a özel durumları yoktur.. Çarşı'nın yaratıcılığının onda biri yoktur bunlarda.. Maça Galatasaray'ı coşturmak, hırslandırmak, tempolandırmak değil, tersine uyutmak ve kendilerini eğlendirmek için gelirler. Eğlenemediler mi de saldırırlar. Her şeye ve herkese..
Geçen hafta sonu hiç ama hiç utanmadan Galatasaray'ın simgesini, Emin Bülent'in yarattığı o kulüp için kutsal GS armasını da baş aşağı astılar tribüne ve maç boyu da öyle tuttular..
Kimler tarafından organize edildiklerini tahmin etmek kolay değil. Nasıl organize edildiklerini de..
Sene başının o harika kadrosunu bu zavallı duruma düşüren ve futbol oynamaz hale getiren Rijkaard ve arkasındakiler alkışlanırken, kaybedilen her puanın ardından kurban seçilen futbolcuların protesto edilmesi, tezgâhı ortaya koydu açıkça..
Bugün gelinen yerdeki sorumluluk sırası en sonda olan futbolcular, bu kuyrukları tramvay tarafından çiğnenmiş aslan gurubunun önüne atıldılar.
Bu gurubun içinde yer alan bir güruh da kaptan Arda'yı hedef seçti..
Bu ülkede, futbolu, insanlığı, sevecenliği ve özel yaşamıyla örnek olması, omuzlarda taşınması gereken Arda'yı hem de Galatasaraylı olduğunu iddia eden güruh yıkmak istedi, fanatik Fenerli medya ile adeta işbirliği yaparak..
Arda dünya çapında bir futbol yıldızı.. Evet.. Sözümün arkasında duruyorum. Messi ile değişmem..
İşte Real maçındaki Messi'yi gördünüz.. Ne yaptı!.. Yaptığı hangi şeyi Arda yapmıyor, ya da yapamıyor?.. Bir onun oynadığı takıma bakın, bir de Arda'nınkilere.. Messi kimlerden, nasıl pas alıyor, Arda kimlerden?. Messi kimlere pas veriyor, Arda kimlere?. Messi Galatasaray'da, Arda Barcelona'da oynasa ne olurdu bir düşünmeyi deneyin..
Ama bizde kahrolası bir yabancı hayranlığı var.. Brezilya milli takımına yedek bile çağrılmayan Alex'i yüceltirken, bizim çocuğumuz Arda'yı yok etmek için elden geleni yapmak var..
Tabii sebep sadece Arda'nın bizden olması değil. Galatasaraylı olması da suç..
Bakın Volkan hem de borç harç Bentley alıyor.. Bentley.. En lüks ve en pahalı otomobil.. Arda arabası için yerden yere vurulurken, Fener kalecisinin adı sayfalarda yok..
Arda, tüm futbolculara örnek bir özel yaşam sürdürüyor. Harika bir sevgilisi, pırıl pırıl bir yaşamı var. Durmadan magazin malzemesi yapılıyor ki yıpransın. Bin beter yaşayan Fenerliler korunur ve saklanırken..
Bu fanatik Fener medyasına karşı Arda'yı koruması gereken Galatasaray yöneticileri, teknik kadrosu ortada yok. Takımı beş paralık eden Rijkaard ve nerdeyse başkanlığı kaybetmesine sebep olacak Adnan Sezgin'i korumak için demeç üstüne demeç veren Başkan Adnan Polat, Arda için ağzını açmıyor. Futbol sorumlusu Haldun Üstünel, sözde futbolun profesyonel yöneticisi Adnan Sezgin, Galatasaray kaptanına sahip olma çabası içinde görünmüyorlar. Yetmiyor, bir sözde Galatasaraylı tribün güruhu da "Bizim niye Ardamız yok" diye kahrından ölen rakiplerin ekmeğine yağ sürerek Arda'ya saldırıyor. Yok etmek istercesine..
..Ve de gencecik bir delikanlı, bunca rezilliğin içinde "Ben Galatasaray'ın kaptanıyım" diye dimdik ayakta duruyor..
Alnından öperim Arda!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA