Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şalom Dergi!..

Tesadüfen elime geçti.. Şalom Dergi.. Ayrı mı çıkıyor, Şalom gazetesiyle mi veriliyor onu bile bilmiyordum. Soruşturdum. Satılıyormuş.. 5 lira.. Değer.. Bu ülkede çıkan en güzel magazin dergisi dersem inanın..
Gerçek magazin.. Reklam verenlerin sayfa sayfa resimleriyle dolu sosyete albümü değil.. Amerika'nın People Dergisi düzeyinde.. Nasıl ilginç yazılar, fotoğraflar var içinde..
Kapak Marilyn Monroe.. Onun fotoğraflarını çeken Eve Arnold'un öyküsü ve harika fotoğrafları nasıl güzel sayfalar oluşturmuş. Marilyn, Eva'nın Marlene Dietrich fotoğraflarını görünce "Bundan o resimleri çıkardın. Benimle neler yaparsın, düşün" demiş. O zaman figüran bile değil..
Bir Andy Warhol yazısı var.. Daha neler neler var. İnanın elinizden düşmez. Benim düşmedi.. Her sayfada takıldım. Her yazıyı okudum. Her fotoğrafa baktım..
Dilerim bizim magazin basınını da örnek olur, Şalom..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA