Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

CHP iyi! Onu eleştiren herkes kötü!

Önce Erdoğan Toprak aradı... CHP Genel Başkan Yardımcısı. Dedi ki; "Bilinmesinde fayda var. 'Çağdaş Ses' adlı internet sitesinin yaptığı haberde benimle ilişkilendirilen o isimlerin hiçbiri ile uzun zamandır görüşmüyorum. Hiçbiri ile devam etmekte olan bir ilişkim yok! Birilerinin adımı bu tür söylentilere dahil etmesi art niyetli bir yaklaşımdır"
Sonra Hurşit Güneş'ten tarafıma yazılı bir açıklama geldi. Hoca, Ankaraİstanbul uçağında İstanbul İl Başkanı ile arasında geçtiği iddia edilen diyaloğun bir hayal ürünü olduğunu söylüyor. Diyor ki; "Haberin içeriğinde uçakta 40 dakika ayakta sohbet edildiği gibi gerçek olması mümkün olmayan iddialara yer verilmiştir. Bahsedilen sohbet sadece 3 - 4 dakika sürmüştür. Bu sürede siyasi konulara zaman ayırmak mümkün değildir zaten!"
Güneş bir noktada haklı. Bir konuda ise değil. Haklı olduğu nokta görüşmenin iddia edildiği gibi 40 dakika filan sürmesidir. Bu gerçekten mümkün değil çünkü yolculuğun tamamı o kadar zaten! Ee uçuş kuralları gereği yolun tamamını ayakta geçirmek mümkün olmadığına göre; "Güneş'le Salıcı 40 dakika boyunca evire çevire Gürsel Tekin'i çekiştirdiler" demek hakikaten insafsızca bir iddia olur. Ama sadece uçakta değil, her alanda, bulduğu her imkânda 'siyasi kulis' yapma konusunda epeyce uzmanlaşmış biri olarak çok net söylüyorum ki; "Gürsel efsanesi bitti. Genel Başkan da hiç sevmiyor. Sildi tamamen. Zaten Sarıgül'ü Erdoğan Toprak'la, Zafer Mutlu ikna etmişler. Gürsel Kadıköy'ü istiyor ama orası da olmaz çünkü Selami onu orda yer!" falan muhabbeti için de 40 dakika gerekmez! Hurşit Hoca hesap hatası yapıyor kanımca. Çünkü topu topu 10 cümleye sığdırılan bu muhabbet için 2 dakika da yeter!
Neyse ama sonuçta Hurşit Hocam; "Ben uçakta kimse hakkında hiçbir şekilde dedikodu yapmadım" falan diyorsa buna inanmak durumundayız. İnandığım için de işte bir önceki yazının sonuna düştüm o şerhi. Ne demiştim haberi yapan sitenin sahibi Şahin Öztürk'e; "Eğer haberde yazdıklarınız doğruysa büyük rezillik! Doğru değilse daha büyük rezillik! Niye? Çünkü Çağdaş Ses, CHP'nin resmi yayın organı gibi yayıncılık yapan bir haber sitesi. Yazarları dahil çalışanlarının tamamının CHP'li olduğu bir yerde bu haber yapılıyorsa o zaman orda başka bi haltlar dönüyor demektir! Yalan dolanla ortalığı karıştırmak ve itibarsızlaştırmak gibi..."
Bu şerhime karşılık; "Haberimizin arkasındayız. Bir video kaydı da var elimizde. Eğer haberi devam ettirmememiz konusunda bizden ricada bulunan Gürsel Tekin önümüzü açarsa o videoyu paylaşmaya hazırız" diyen o Öztürk bana cevap verdiği yazısında da çok net biçimde dile getirmiş CHP'li olduğunu. Ancak, "CHP'li olduğum doğrudur. Bununla da her zaman övünürüm!" diyen aynı adam telefon görüşmemizde kullandığı ifadelerini de, "Ben kayıt var demedim. Olabilir de, olmayabilir de dedim. Zaten bu bir haber değil. Bu bir yazar yazısı. Bizim yazarlar istediklerini yazmakta özgürdürler. Bu bir duyum olsa bile..." falan filan diyerek tevil etmiş. Bir de postayı koymuş arkadaş; "Kimse bizi CHP ve üyeleri ile savaş içerisine sokamazzzz!!!"
Hale bakınız lütfen! Rezalete ve komediye... "Vah CHP'nin haline vahh!" deyip, CHP'nin tepe kadrolarının birbirine düştüğünü bizlere duyuran adamın kendisi... Telefonda; "Gürsel bıraksa yayınlayacağız elimizdeki videoyu" diyen kendisi! Sitesinde yazılanlara binaen Twitter'da yaptığım yorumları alıp alıp takipçilerinin dikkatine sunan sitenin yayın yönetmeni olan eşi. Şimdi kalkmış diyor ki; "Kimse bizim üzerimizden CHP'yi vuramazzzz!!" Ha bu arada aklıma geldi Hurşit Hoca da gönderdiği açıklamanın sonunda şöyle bir not düşmüştü; "Sizin gibi deneyimli ve ancak konu hakkında kesin bilgi sahibi olduktan sonra yazı yazan bir gazeteci için (gerçi siz de haberin doğru olup olmadığını sorguluyorsunuz ya) bu yazıyı yazmamak en doğrusu olacaktı"
Aklı sadece başında olan siz değerli okurlarıma soruyorum. Allah rızası için söyleyin... Söyleyin lütfen siz benim yerimde olsaydınız bütün bu saçmalıklar karşısında; "Yahu kardeşim... Birbirinizin topuğuna sıkan siz! Birbirinize fırsatını bulduğunda yumruk sallayan siz! Bir de bunları alıp fersah fersah âleme duyuran siz! Kötü ve fitneci olan ise benim öyle mi? Niye? Bütün bu rezillikler üzerinden Türkiye'nin ana muhalefet partisinin neden iktidara alternatif olamayacağını, neden toplumda güven uyandırmadığını dosdoğru ortaya koyduğum için mi?" demez miydiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA