Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Titiz adamla aşk yaşanır mı?

En güzel aşk hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Başrollerinde Ali Sunal ve Hatice Şendil'in paylaştığı 'Hayat Öpücüğü' isimli film, Yeşilçam tadında samimi bir aşk hikayesini sinemaseverlerle buluşturuyor. Film; hastalık hastası, titiz ve takıntılı 'Metin' (Ali Sunal) ile yaşam dolu 'Hayat'ın (Hatice Şendil) hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde yaşadıkları dönüşümü anlatıyor. Film, hikayesiyle olduğu kadar yönetmenliği ve oyunculuklarıyla da dikkat çekiyor. 'Hayat Öpücüğü'nün ikinci perdesi; inanılmaz heyecanlı ilerliyor ve izleyiciyi muhteşem bir sona hazırlıyor. Aşkın sonsuz olduğu fikrinden ilerleyen yapım herkesin gülebildiği insanla mutlu olabileceğini vurguluyor.

TİTİZ ADAMIN DRAMI
'Hayat Öpücüğü' filminin en ilginç yanı, filmin yönetmeni Şenol Sönmez'in filmdeki 'Metin' karakterinin yaşadığı bazı takıntıları bizzat yaşamış olması. Ali Sunal'ın da aslında gerçek hayatta titiz olmasının etkileri var belki de bu karakterin temelinde. Ama bence en büyük sorun, filmde titizlikle yaşanan aşk. El ele tutuşmak ayrı bir dert, evine geldiğinde koltuğuna oturamamak, dans edememek, sarılamamak ayrı... Neyse ki aşk hepsinin üstesinden geliyor. Ama film izleyiciye mutlaka 'Bu kadar titiz adamla aşk yaşanır mı?' sorusunu sorduracak.

EVLİLİK TEKLİFİ
Filmdeki evlenme teklifi sahnesi en duygusal anlardan biri. 'Hayat'ın içtiği şarap bardağından yüzük çıktı ve evlenme teklifi edildi. O sahnede aklıma şu geldi; bence birçok evlenme teklifi, güzel sürprizlerle edildiği için 'Evet' cevabını alıyor. Sonradan ayrılanları duymamız da bence bu sebepten; güzel evlenme teklifi zoraki evet dedirtiyor. Filme dönersek... Güldürdüğü kadar hüzünlendiren, aşkın iyileştirici gücünü bir kez daha gösteren seyri keyifli bir yapım. İyi seyirler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA