Hitler'in kendi yaptığı tablo satışta
Hitler’in 1914 yılında yaptığı suluboya tablo, Cumartesi günü açık artırmayla yeni sahibini bulacak. Tablonun 60 bin dolar gibi bir fiyata satılması bekleniyor.
Almanya'nın Nuremberg kentindeki bir müzayede evinde açık artırmaya sunulacak tablonunu 60 bin dolar (132 bin TL) gibi bir rakama alıcı bulması bekleniyor.
Hitler'in 1914 yılında yaptığı ve Weidler Auction House tarafından açık artırmaya çıkarılacak olan tablo hakkında müzayede evi adına açıklama yapan Kathrin Weidler, söz konusu eserin üretildiği dönemin Hitler'in en faal olduğu yıllar olduğunu açıkladı.
Müzayedeye katılacak kişilerin çoğunun Avrupa dışından geldiğini belirten Weidler, Cumartesi günü gerçekleşecek müzayedeye katılacak kişilerin tabloyu tarihi bir eser olarak gördüklerini iddia etti.
EN SON HABERLER
- 1 Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli filmi "Efsaneler Takımı" vizyona girdi
- 2 35 projeye 12 milyon destek
- 3 Kendinizi yükseltin Gelenek size doğru inmez
- 4 Stanislavski ve Nemiroviç-Dançenko Bale Topluluğu Türkiye’deki ilk gösterisini AKM'de gerçekleştirdi!
- 5 Türk Telekom, Darülaceze sakinlerini kültür-sanatın kalbi AKM’de ağırladı
- 6 Bakan Ersoy duyurdu: Asırlık mabetler yeniden cemaatiyle buluşacak!
- 7 Esenler’de sezonun yeni adı: "Sezai Karakoç"
- 8 62 bin 701 eser, 5 farklı tema, tek çatı! Kütahya Arkeoloji ve Maden Müzesi açıldı!
- 9 Zamanı aşan ezgilerimiz dijital arşivde
- 10 Müze ve ören yerlerinde çifte rekor: Bakan Ersoy 7,3 milyar liralık büyümeyi açıkladı!