2008-2012 yılları arasında ekrana gelen ve pek çok usta isimleri buluşturan "Akasya Durağı" dizisinde yaramaz Can karakteriyle hafızalara kazınan Erimşah Bora, yıllar sonra yeniden gündemde! Bir dönemin sevilen çocuk yıldızı, hem geçirdiği büyük değişimle büyük şaşkınlık yarattı.
Bir dönemin sevilen dizileri arasında yer alan Akasya Durağı dizisinin yıllar içerisinde yaşadığı oyuncular da büyük ilgi görüyor. Bu isimlerden biri de dizide haylazlıklarıyla tanınan 'haylaz Can' karakterini canlandıran Erimşah Bora.
Dizide Sinan ve Gülbin çiftinin oğlu Can'ı canlandıran Erimşah Bora, dizi final yaptıktan sonra adeta sırra kadem bastı.
İşte Akasya Durağı'nın Can'ı Erimşah Bora'nın son hali...
Üniversitede Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra Oyun Tasarımı bölümünde Yüksek Lisans yapan Erimşah Bora eğitmenlik de yapıyor.
ÇAĞLA ŞİMŞEK
Küçük Gelin değişimi ile sosyal medyayı salladı! Çağla Şimşek şimdilerde güzelliği ile dikkat çekiyor.
Aralarında adı konulmamış bir rekabet de vardı. Küçük İbo lakaplı İbrahim Halil Küçük ve Küçük Onur diye tanıdığımız Onur Sarıkaya yıllar sonra bakın nasıl görünüyorlar.
Bir dönem ekranlara damgasını vuran Alişan, Çağla Şıkel, Melek Baykal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizinin çocuk yıldızları Belemir Temizsoy ile Seyit Karabulut değişimleri ile dikkat çekti.