Sinan Akçıl, önceki akşam Etiler'de bir müzik stüdyosuna girerken görüntülendi. Eşi Burcu Kıratlı ile ikinci kez yollarını ayırmak için mahkemeye başvurduklarını belirten Akçıl, konu hakkında konuştu:
"Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef. Ayrılık sürecimiz Türkiye'ye örnek olacak göreceksiniz."
Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili de konuşan Akçıl, "İki senedir pandemiden dolayı sahneye çıkmıyordum. Bu sene sahnede olacağım.
Zaten sevgililerim hep Sevgililer Günü'nden önce benden ayrıldılar" deyip güldü.
Basın mensuplarıyla sohbet eden Akçıl, "Yeni bir proje hazırlığımız var, Azeri bir genç kızımız ile şarkı seslendireceğiz. Onun için stüdyoya geldik" dedi.
Yeni albümü hakkında da konuşan Akçıl, "Piyanist-2 albümüm gayet güzel tepkiler alıyor. Başarıdan mutluyum, bu sene bolca şarkı söyleyeceğiz" diye konuştu.
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz akşam Büşra Pekin'in başrolünde yer aldığı Dilberay filminin galasına katılmıştı.
Filmden çok etkilendiğini söyleyen Akçıl, şöyle devam etti:
"Büşra Pekin'in sesi çok güzeldi. Ona da bir şarkı ve albüm teklifinde bulunuyorum."
Öte yandan '2. Sayfa' programının son konuğu şarkıcı Sinan Akçıl oldu.
Canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yapan Sinan Akçıl, iş insanı Mehmet Dinçerler ile şarkıcı Hadise ikilisinin ilişkilerinden bahsetti.
Geçmiş yıllarda Hadise ile aşk yaşayan ve tanıştığı günün tarihini koluna dövme yaptıran Sinan Akçıl, Mehmet Dinçerler ile arkadaş olduğunu söyledi.
"MEHMET ÇOK DÜZGÜN BİR ÇOCUK"
Dinçerler hakkında konuşan Akçıl, "Çok düzgün bir çocuk." ifadesini kullandı.
"HADİSE'YLE ÇOK YAKIŞIYORLAR"
Akçıl, Müge Dağıstanlı'nın "Bu saatten sonra arkadaşlık devam eder mi" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:
"Çok yakışan bir çift oldular. Bana ne demek düşer, 10 yıl geçmiş yani."
Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu.
9 ay evli kalan çift, ani bir kararla boşandı.
Ayrılığa Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edildi.
Birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ikili, yeniden bir araya geldi ve Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturdu.
Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Burcu Kıratlı'nın Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe yalnız katıldı.
Sinan Akçıl ise 'işlerim var' diyerek kutlamaya gelmedi. Bu durum "evlilikte kriz mi var?" sorularına neden oldu.
'EVLERİ AYIRDIK'
Çok geçmeden Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile evleri ayırdıklarını açıkladı:
"Şu anda evlilik çıkmazındayız" diyen Sinan Akçıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz.
Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent'teki büyük daireyi Burcu'ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim.