6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından geçen zamana rağmen, özellikle çocuklar ve gençler için yürütülen destek çalışmaları sürüyor. Bu sürece katkı sunmak isteyen Mahmut Orhan, Avustralya turnesinin gelirini depremden etkilenen çocuk ve gençlere yönelik bir gelişim programına bağışlayacağını açıkladı. Ünlü DJ'in sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru kısa sürede geniş yankı uyandırdı.
Dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan, Avustralya'da gerçekleştireceği turnesinin gelirini 6 Şubat 2023'te gerçekleşen Kahramanmaraş depreminde mağdur olan çocuk ve gençler için bağışlayacağını duyurdu.
"6 Şubat'ta ülkemde yaşanan felaketin üzerinden zaman geçti, derin etkileri ise geçmedi. Bu bir resmi duyuru olmasa da bugün başlayan Avustralya turnemin gelirini, 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocuklar ve gençler için yürütülen bir gelişim programına bağışlamaya karar verdiğimi paylaşmak istedim.
"ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIM"
Mahmut Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:
"ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIM"
"Geçtiğimiz günlerde, baloya yalnızca maddi yetersizlikler yüzünden katılamayan bir kız kardeşimiz olduğunu öğrendik. İki gündür ulaşmaya çalışıyoruz ancak henüz bir iz bulamadık. Son çare olarak buraya yazmak istedim. Her onu tanıyan bir yakını, arkadaşı ya da ailesinden biri bu mesajı görürse ve bizimle iletişime geçerse çok mutlu oluruz. Eğer kendisi de isterse, yaşadığı şehirde ya da okulunda ona özel bir gün düzenlemek istiyorum. Ben de küçükken benzer duygular yaşadım. Bu yüzden elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım."