Ekranlarda bir dönem fırtına gibi esen Doktorlar dizisi, yıllar geçmesine rağmen sahneleriyle zaman zaman sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla hafızalarda yer eden dizide 'Doktor Levent' karakterine hayat veren Kutsi'nin, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı 'Ela'yı nikah günü terk etmesi uzun süre konuşulmuştu. Hala bazı takipçileri tarafından bu konuda eleştiri alan Kutsi, yıllar sonra dizi hakkında açıklama yaptı.
Yasemin Özilhan, Kutsi, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı, Melike Güner ve Bekir Aksoy gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Doktorlar dizisi yayınlandığı döneme damga vurmuştu.
Özellikle dizide 'Doktor Levent' ve 'Ela'nın sarsıntılı ve bir o kadar da unutulmaz aşkı hala hafızalarda taze bir yer ediniyor.
'Levent' karakterine hayat veren Kutsi'nin ise düğün günü sevgilisi Ela'yı terk etmesi sosyal medya dünyasında sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor.
Şimdilerde ise hem fiziksel görünümü hem de sanata olan yaklaşımıyla hayranlarını şaşırtmayı sürdürüyor. Gelin, bu çok yönlü sanatçının hayatına ve kariyerine daha yakından bakalım!
Türk tiyatrosunun ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Devrim Nas, 10 Ocak 1972'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Oyunculuğa olan tutkusu, onu ülkemizin en köklü sanat kurumlarından biri olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na yönlendirdi.
Daha sonra kurduğu bir diğer tiyatronun girişiminde Nas, burada da çeşitli prodüksiyonlarda hem sahneye çıktı hem de ekibin bel kemiği oldu.
Nas'ın tiyatroya olan sevgisi, yalnızca sahnede değil, eğitmenlik yoluyla da kendini gösterdi. Uzun yıllar boyunca güzel sanatlar tiyatro bölümünde ders verdi ve genç oyunculara rehberlik etti.
Ancak zamanla yeni kuşakla çatışmaya başladığını hisseden oyuncu, bu süreci sonlandırarak bağımsız çalışmayı tercih etti.