Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu Ramazan Tetik, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Aort damarı yırtılması sonucu 31 yaşında yaşamını yitiren Tetik için Küçükçekmece Yıldız Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde ailesi, yakınları ve sanat camiasından isimler bir araya geldi.
Ünlü oyuncu Ramazan Tetik'ten kahreden haber geldi. Bir süredir hastanede tedavi gören ve meslektaşlarının sosyal medya hesaplarından kan bağışı çağrısında bulunduğu Tetik, 31 yaşında hayatını kaybetti.
Oyuncunun genç yaşında hayatını kaybetmesi, ailesi, sevenleri ve sanat dünyasındaki arkadaşlarını derinden sarstı.
Tetik'in vefat haberini Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Sendika tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili meslektaşımız Ramazan Tetik'i genç yaşta kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Çok üzgünüz. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.
Oyuncu Çiğdem Tunç, Tetik'in vefatıyla ilgili duygusal bir mesaj yayımladı.
Tunç, acı haber sonrası Instagram'dan yaptığı paylaşıma "Ramazan'ı kaybettik... Tanıdığım en efendi, en sevgi dolu, en yetenekli genç oyunculardan birisiydi... Provalarını aksatmaz, geçimi için kuryelik yapardı... Hepimizin çok sevdiği bir genç insan ebediyete intikal etti biraz önce.. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.. Sabır diliyorum tüm ailesine ve sevenlerine...Çok üzgünüz..." notunu düştü.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybeden 31 yaşındaki oyuncu Ramazan Tetik için Küçükçekmece Yıldız Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
"BİR KERE OLSUN BİRİNİ KIRDIĞINI GÖRMEDİM, ÇOK ERKEN KAYBETTİK"
Şarkıcı Betül Demir, "Çok acı içindeyiz, çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Ailesine de baş sağlığı diledim ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz diye. Hem çok iyi bir arkadaş hem hayatımda gördüğüm en azimli yeteneğinin üzerine her zaman çalışarak yeni şeyler ekleyen dişiyle tırnağıyla bu noktaya gelmiş çok kıymetli bir dostumdu.
"GÖĞSÜNDE BİR ANDA AĞRI BAŞLIYOR"
Ramazan Tetik'in konservatuardan arkadaşı Baran Karaoğlan, "Çok üzgünüz. Çok genç bir anda böyle olması bizi çok üzdü. İyi bir çocuktu. Yüzünde gülümseme hiç bitmez. Her zaman bizi güldürürdü. Hiçbir zaman sinirli yüzünün somurtkan olduğu bir anı görmedim.
Yetenekliydi, kendini her zaman ileriye taşımaya çalışıyordu. Bildiğim kadarıyla göğsüne bir anda bir ağrı biniyor, bir araca çok kötüyüm beni hastaneye yetiştirin diyor. Kan ihtiyacı çıktı ameliyattan sonra da durumu stabildi, sonra kaybettik. Ailesine sabır diliyorum mekanı cennet olsun" dedi.