Bu ülkeye böyle absürt denebilecek bol erotizm kokan şovları, ölçüsüzce dekolte kıyafetleri ithal eden isimlerin başında Hadise geliyor.
Son zamanlarda işin dozunu gerçekten kaçırdı. Manifest'e sözüm ona 'destek' mesajında da "Baskılara maruz kaldım, kimsenin sesi çıkmadı" diyor.
Hadise ne baskısına maruz kalmış, bileniniz var mı? Sahnede yataktan, duş almaya kadar birçok atraksiyonu yaptı. 2 gün boyunca Harbiye'de. Gelen tepkileri umursamadı bile.
Zira umursamış olsaydı, konserin ikinci gününde de aynı şevkle devam etmezdi bu şovlarına.
Yaptığı açıklamada beni rahatsız eden nokta ise kadının özgürlüğünü erotik şovlara, çıplak denebilecek düzeydeki kıyafetlere bağlaması.
Eğer unuttuysa hatırlatayım Hadise'ye; bunlar kadının özgürlüğü değildir, tam tersi kadın bedeninin metalaştırılmasıdır.
Kadınların özgürlüğü beden çıplaklığına indirilmeyecek kadar önemli bir konudur. Bilemem farkında mı ama Hadise böyle açıklamalar yaparak aslında kadınlara zarar veriyor. Böyle 'ucuz' sayılabilecek açıklamalara son vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Hadise artık şarkılarıyla değil, sosyal medyadaki açıklamalarıyla, Amerikan özentisiyle masanın üzerine çıkıp verdiği pozla, sahnedeki şovlarıyla ve aşk hayatıyla gündeme geliyor.