Galatarasay'ın kalecisi Uğurcan Çakır'ın eşi Kübra Çakır, sosyal medyada maruz kaldığı çirkin bir saldırıyı ifşa ederek siber zorbalığa "dur" dedi. Instagram üzerinden kendisine gelen ve sınırları aşan o mesajı takipçileriyle paylaşan Çakır, gördüğü tavır karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Uğurcan Çakır, Ağustos 2019'da Kübra Çakır ile hayatını birleştirdi. Çiftin 2020 yılında "Kuzey" adında bir erkek çocuğu, 2025 yılında ise "Elis" adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi.
"HER ZAMAN ŞÜKRETTİN"
Milli kalecinin eşi Kübra Çakır, dün sosyal medya sayfasından; "Yaşadığın tüm zorluklara ve geçmişte karşılaştığın haksızlıklara rağmen her zaman şükrettin; sabır ve zamana inandın. Sabır ve zamanın getirdiği güzellikler, hayatımıza yeniden umut ve renk kattı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki her gün bizi ayrı gururlandırıyorsun. Seni çok seviyoruz. Nice başarılarına aşkım" mesajını yayımladı.
Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımın ardından maruz kaldığı siber zorbalığa sessiz kalamadı.
Instagram hesabından açıklama yapan Kübra Çakır, bir kadından gelen mesaja sitem ederek, "İnanılmaz mesajlar alıyorum ama bu son nokta. Bir kadının bir kadına bunu demesi çok üzücü" ifadelerini kullandı.
Sosyal medyadan gelen bu saldırılara asil bir duruşla yanıt veren Kübra Çakır, dış dünyadaki tüm olumsuzluklara inat, ailesine ve eşine olan sarsılmaz bağını bir kez daha gözler önüne sermeye devam ediyor. Mutlu aile hayatıyla adından söz ettiren ünlü çiftten Kübra Çakır eşine olan sevgisini, geçtiğimiz günlerde yaptığı bu paylaşımla bir kez daha haykırmıştı:
"Yaşadığın tüm zorluklara ve geçmişte karşılaştığın haksızlıklara rağmen her zaman şükrettin; sabır ve zamana inandın. Sabır ve zamanın getirdiği güzellikler, hayatımıza yeniden umut ve renk kattı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki her gün bizi ayrı gururlandırıyorsun. Seni çok seviyoruz. Nice başarılarına aşkım."