Fenerbahçe ve Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların listesine aynı ismi aldığı iddia edildi. İtalyan basını dikkat çeken transfer gelişmesini duyurdu.
Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe ile Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray'da transfer çalışmalarına start verildi.
PAVARD İDDİASI
İtalyan basınında yer alan habere göre; Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Benjamin Pavard'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın listesinde olduğu belirtildi.
Fransız savunmacının, bonservisinin bulunduğu Inter'in de gelecek sezon planlamasında kadroda düşünülmeyen isimler arasında olduğu vurgulandı.
UNITED'A MAAŞ ENGELİ
Benjamin Pavard'ın Manchester United'ın radarında olduğu ancak 5 milyon euroluk maaşının İngiliz devi tarafından yüksek bulunabileceği aktarıldı.
Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Al Nassr'ın da Benjamin Pavard ile ilgilendiği ancak oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtildi.