Fenerbahçe'de gözler gerçekleştirilecek başkanlık seçimine çevrilmişken, kadro planlama çalışmalarının hızlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde, 8 futbolcuyla yolların ayrılabileceği aktarıldı.
Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek başkanlık seçiminin yanı sıra gelecek sezon kadrosu merak konusu.
Teknik direktörü henüz belli olmayan Fenerbahçe'de birçok futbolcuyla yolların ayrılmasının beklendiği öğrenildi.
Fenerbahçe'de gelecek yeni yönetimin hem transfer hem de ayrılık sürecinde yoğun bir mesai harcamasının beklendiği aktarıldı.
EDSON ALVAREZ İLE VEDA
A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'de Edson Alvarez ile yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.
Sarı-lacivertlilerde yeni stoper transferi hedeflendiği ve Çağlar Söyüncü'nün ayrılığının muhtemel olduğu vurgulandı.
CARLOS, COMO'DA KALACAK GİBİ
Fenerbahçe'de sezonu kiralık olarak Como'da geçiren Diego Carlos'un bonservisini İtalyan ekibinin almak istediği belirtildi.
İrfan Can Eğribayat'ın yeni sezonda da Samsunspor forması giymesinin gündemde olduğu belirtildi.
SOFYAN AMRABAT HAREKETLİLİĞİ
Sofyan Amrabat transferi konusunda da hareketlilik yaşandığı ifade edildi.
Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında Mert Hakan Yandaş ile Emre Mor'un da düşünülmediği belirtildi.
FRED DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
Fenerbahçe'de Fred'in ülkesine dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.