Fenerbahçe'de başkan adayları, gerçekleştirilecek seçim öncesi transfer çalışmalarına başladı. Mohamed Salah ile Rafael Leao'nun başkan adayları tarafından seçim kozu olarak düşünüldüğü ortaya çıktı.
Fenerbahçe camiası, tamamen 6-7 Haziran'daki olağanüstü seçimli genel kurula odaklanmış durumda.
Mehmet Ali Aydınlar, Hakan Safi ve Barış Göktürk adaylığını koydu. Aziz Yıldırım'ın yapacağı açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Başkan adayları, projelerini duyurmaya başladı. Zaman zaman birbirlerine yönelik sert çıkışları da oluyor.
Diğer yandan, seçim öncesine kadar dünyaca önemli yıldızları ikna etmek adına transfer çalışmaları da yürütülüyor. Başkan adaylarının hedefi, kongre öncesine kadar taraftarı heyecanlandıracak en az 1 isimle söz kesip bunu duyurmak.
Safi'nin, 26 yaşındaki yıldız için bizzat girişimlerde bulunduğu ve hem oyuncu hem de Milan ile görüşmeler gerçekleştirdiği öne sürüldü.
Rafael Leao'nun adı Galatasaray ile de anılıyor. Ali Koç döneminde yöneticiyken Osimhen'i ezeli rakibinin elinden kapamayan Hakan Safi, bu kez erken davranmak istiyor.
MEHMET ALİ AYDINLAR'IN HEDEFİ SALAH
Kesenin ağzı açılacak Mehmet Ali Aydınlar, Bayern Münih'te kiralık forma giyen Chelsea'li Nicolas Jackson için kolları sıvamıştı.
Mehmet Ali Aydınlar'ın asıl hedefinin ise Mohamed Salah olduğu iddia edildi.