Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Liverpool ile oynanan karşılaşmada sakatlık geçiren Victor Osimhen ve Noa Lang ile ilgili bir açıklamada bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Liverpool ile karşılaşan Galatasaray'da Noa Lang ile Victor Osimhen sakatlanmıştı.
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Noa Lang ve Victor Osimhen'in son durumuna dair bir açıklama yaptı.
İŞTE AÇIKLAMA
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Liverpool maçında sakatlanan iki oyuncumuzun durumundan bahsetmek istiyorum. Futbolcularımızdan Noa Lang'ın sağ el birinci parmakta ciddi yaralanması oldu. Parmakta tam kopuk söz konusu değil. O konuya açıklık getirmek istiyorum; ancak ciddi anlamda yaralanma var. Bu bölgenin ivedilikle tamir edilmesi gerektiği için İstanbul'a getirmeden en hızlı şekilde Liverpool'da başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Şu anda herhangi bir problem gözükmemekle birlikte Galatasaray sağlık ekibi olarak takibini yapıyoruz.
Uzun zamandır iyi bir iletişim içerisinde olduğumuz Hollanda Milli Takım sağlık ekibiyle dirsek temasındayız. Lang, Hollanda Milli Takımı'nın ilk maçında oynamayacak, sonrasında yapılacak değerlendirmeler sonrasında, şartların oluşması halinde ikinci maçlarında sahaya dönmesini planlıyoruz. Noa Lang'ın özel idman programıyla sahalara en kısa sürede dönüşünü hedefliyoruz.