Ara transferde sessiz ilerleme planları yapan Galatasaray, 21 Ocak'taki Atletico Madrid ve 28 Ocak'taki Manchester City, Şampiyonlar Ligi maçlarının sonucunu bekliyordu..
Sarı-kırmızılılarda, Fenerbahçe'ye kaybedilen Süper Kupa sonrasında planlama değişti. 6 numara dışında hücum hattına da ilk 11 düzeyinde takviyeye karar verildi.
Kenar forvet ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen oyuncu bakmaya başlayan Galatasaray'da iki isim öne çıkıyor.
NOA LANG'IN TERCİHİ DEVLER LİGİ
Napoli'de bu sezon istenilen performansı bir türlü veremeyen Noa Lang, Beşiktaş'ın da ilgisine rağmen Devler Ligi faktörüyle tercihi Galatasaray'dan yana kullandıç
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Bu sezon İtalyan ekibiyle 24 maça çıkan Noa Lang, 1 kez fileleri sarsarken, 2 kez de gol pası verdi.
GOUIRI İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Cezayirli yıldız Amine Gouiri ismi yeniden masada.
Santrfor, on numara ve kanatlarda görev yapabilen Gouiri, bu sezon 9 maça çıktı ve 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.
1 NUMARALI HEDEF RUIZ
Sezon başında Uğurcan Çakır ve Wilfried Singo'ya 30'ar milyon Euro yatırım yapan Galatasaray cephesi, aynı rakamı dünyaca ünlü yıldız Fabian Ruiz için gözden çıkardı.
Paris Saint-Germain'in futbol aklı Luis Campos ile iletişim kuran Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Fabian Ruiz ihtimalini sonuna kadar zorluyor.
29 yaşındaki İspanyol yıldıza 30 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan sarı-kırmızılılar, henüz Fabian Ruiz ve PSG'den olumlu dönüş alamadı.
ONYEDIKA SESLERİ
Öte yandan Afrika Kupası'nda Nijerya Milli Takımı ile birlikte boy gösteren Onyedika'nın Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi.