Ademola Lookman transferinde Atletico Madrid engeline takılan Fenerbahçe'de Romelu Lukaku yeniden gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerde, Domenico Tedesco'nun kararının belli olduğu aktarıldı.
Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Ademola Lookman'ın Atletico Madrid'i tercih etmesi sonrası forvet transferinde yeni bir adayın olduğu aktarıldı.
Romelu Lukaku'nun Fenerbahçe'nin gündemine geldiği ifade edildi.
KİRALAMA FORMÜLÜ
TRT Spor'un haberine göre; Romelu Lukaku transferinde kiralama formülünün düşünüldüğü belirtildi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco'nun Romelu Lukaku ile ilgili kararını verdiği kaydedildi.
TRANSFER VETO EDİLDİ
Domenico Tedesco'nun oyuncunun sakatlıktan dönüş sürecinde olmasından dolayı bu transferi veto ettiği belirtildi.
Romelu Lukaku, bu sezon Napoli'de 3 karşılaşmada forma şansı buldu.
Romelu Lukaku'nun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.
DEV TAKIMLARDA OYNADI
Lierse altyapısında yetişen Romelu Lukaku daha sonra Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United, Inter ve Roma'da oynadı.
Napoli, 2024-2025 sezonu başında Romelu Lukaku için 30 milyon euroluk bonservis bedeli ödedi.
Romelu Lukaku, Belçika Milli Takımı'nda 124 maça çıktı ve 89 kez rakip fileleri havalandırdı.