UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ı yenerek büyük bir keyif yaşayan Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sezonu kapatması moralleri bozdu. Gözler, Victor Osimhen'e çevrildi...
Icardi, Tottenham maçında sakatlanıp oyuna devam edemedi. MR'ı çekilen Arjantinli yıldızın sezonu kapattığı açıklandı.
G.SARAY DURUMUNU AÇIKLADI
Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Icardi'nin MR tetkiklerinde sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve menisküs hasarı tespit edildiğine yer verildi.
ICARDI'DEN PAYLAŞIM GELDİ
Galatasaray'ın sakatlık açıklamasının ardından Mauro Icardi de bir paylaşım yaparak, "Kötü haber doğrulandı. Çapraz bağ ve menisküs sakatlığı. Birkaç aylığına uzak durmanın, gülümseyerek, sıkı çalışıp geri dönmenin zamanı geldi.
Takım arkadaşlarıma ve tüm Galatasaray ailesine başarılar. Başarı dolu bir sezon olsun. Yakın ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Herkesi öpüyorum. Yakında döneceğim..." dedi.
Icardi'nin sakatlığı sonrası gözler bir diğer golcü Victor Osimhen'e çevrildi. Nijeryalı golcü ile Avrupa kulüpleri ilgilenmeye devam ediyor.
Dün Portekiz'in O Jogo gazetesi, Fenerbahçe'nin, Victor Osimhen'i transfer etmek için Napoli ile temasa geçeceğini iddia etti.
'F.BAHÇE TEKLİFİN ÜZERİNE ÇIKACAK'
Galatasaray'ın, Osimhen'in bonservisi için en fazla 50 milyon Euro ödeyeceği ifade edilirken, Fenerbahçe'nin bu rakamın üzerine çıkacağı aktarıldı.
FLAŞ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan, Victor Osimhen ile ilgili flaş gerçek ise Tottenham ile oynanan maçtan sonra ortaya çıktı.
Yıldız futbolcuyu Tottenham Hotspur ile oynanan maçta birçok gözlemci tribünden takip etti.
OSIMHEN'İ CANLI İZLEDİLER
Chelsea'nin, Osimhen'i Tottenham karşısında canlı olarak izlediği ve ocak ayı için teklif yapma kararı aldıkları öğrenildi. (Fanatik)
Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta 6 gol 4 asist yapma başarısı gösterdi.