Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Trabzonspor, kampın son hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.
TRANSFERDE VİTES YÜKSELTİLECEK
Bordo-mavililer, bir yandan da transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Teknik direktör Fatih Tekke'nin onayıyla eksik bölgelere takviye yapmak isteyen Karadeniz devi, 3 ismi gündemine aldı.
Trabzonspor cephesi, orta sahada Saul Niguez transferinin iptal olmasının ardından vites yükseltti.
Karadeniz devi, İspanyol 10 numara için Al-Qadsiah Kulübü'yle satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden anlaşma zemini arıyor.
TOMAS RIGO'NUN DA TERCİHİ TRABZONSPOR
Orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Baník Ostrava forması giyen Tomas Rigo içinde girişimlerini sürdürüyor. Oyuncunun menajeriyle yapılan ilk görüşmelerde önemli mesafe alındığı öne sürüldü.
Avrupa'nın önde gelen kulüpleri ve Galatasaray'ın da ilgisinin bulunduğu 20 yaşındaki futbolcunun daha fazla süre alacağını inandığı için Trabzonspor'un projesini kabul ettiği belirtildi.
KAZIMCAN KARATAŞ SÜRPRİZİ
Kadrosuna bir sol bek transferi de yapmak isteyen bordo-mavili ekip, Galatasaray forması giyen Kazımcan Karataş'ı radarına aldığı iddia edildi.
Yeni sezonda Galatasaray'da forma giymesi beklenmeyen 22 yaşındaki sol bek ile ilerleyen günlerde temasların artacağı ifade edildi.