Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 81. bölüm fragmanı izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Son bölümde yaşanan olayların ardından hikâyenin nasıl devam edeceği merak edilirken, yeni bölüm tanıtımının yayın durumu da yakından takip ediliyor. Dizinin takipçileri, fragmanda yer alacak sahnelerle ilgili gelişmeleri beklemeye başladı.
Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde 81. bölüm için geri sayım başladı. Tarihi olayları konu alan yapımın yeni bölümüne ilişkin ilk ipuçlarını içerecek fragman, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Yeni bölümde yaşanacak gelişmelerin hikâyeye nasıl yön vereceği merak konusu olmaya devam ediyor.
Her hafta Salı günleri ekranlara gelen yapımın yeni bölüm fragmanı yayında
https://www.trt1.com.tr/diziler/mehmed-fetihler-sultani
Fatih Sultan Mehmed Han, Targovişte yolunda aldığı ağır kayıpların yükünü taşırken, ordusunu yeniden toparlamaya çalışır. Evrenosoğlu Ali Bey'in şehadeti yalnız akıncıların değil, tüm ordunun bağrında kapanmaz bir yara açmıştır. Mehmed, bir yandan Vlad'ın kurduğu kanlı düzenini bozmak isterken, diğer yandan da ordu içinde büyüyen öfke ve intikam hissini kontrol altında tutmaya çalışır. Ancak bu sefer herkes için sadece bir fetih değil, hesaplaşma seferidir.
Vlad ise Targovişte'de yeni bir korku nizamı kurmaktadır. Şehirde kurduğu dehşet düzeniyle Osmanlı ordusunun iradesini kırmayı hedefleyen Vlad, Mehmed'i kendi karanlığına çekmek ister. Öte yandan Karamanoğlu Süleyman, Eflak saraydaki yerini sağlamlaştırırken attığı adımlarla hem Osmanlı tarafında hem de Vlad'ın çevresinde dengeleri değiştirecek bir oyunun kapısını aralar. Mehmed'in en güvendiği isimlerden biri hakkında ortaya çıkan şüphe ise, otağda büyük bir kırılmanın fitilini ateşler.
Bütün bunların ortasında Şehzade Mustafa ile Şehzade Beyazıd arasındaki gerilim daha da görünür hale gelirken, Kurtçu Doğan Ağa ve akıncılar Evrenosoğlu'nun intikamı için yemin eder. Mehmed'in vereceği karar yalnız savaşın değil, devletin geleceğini de belirleyecektir. Peki Mehmed Han, Vlad'ın karanlık oyununu bozabilecek midir? Yoksa düşman, Osmanlı ordusunu kendi öfkesiyle mi vuracaktır?