Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu dizi atv'yi uçurur!

Geçen yıl yaptığı doğru hamlelerle 2013'ün en çok konuşulan kanalı olmayı başaran ATV'den bir büyük dizi atağı daha geliyor. Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı Kara Para Aşk dizisi, Şubat ayında ATV'de yayınlanmaya başlayacak.
Bu köşede, Engin Akyürek'in hem yurt içinde, hem de yurt dışında nasıl 'kemik' bir izleyici kitlesine sahip olduğunu birkaç kez yazmıştım.
Ünlü oyuncunun yeni filmi Bir Küçük Eylül Meselesi'nin fragmanları bile sanal âlemde 'tık' rekorları kırıyor.
Görünen o ki, 2014'ün ilk ayları en çok Engin Akyürek'e yarayacak.
Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuvana Türkay da son derece doğru bir isim. Çünkü daha önce sanal âlemde Engin Akyürek ile birlikte denendi ve izleyiciden tam not aldı. Bir grup dizi izleyicisinin sanal âlemde kendi senaryolarını yazarak yarattıkları Rüzgarın Yönü dizisinde başrol Engin Akyürek ve Tuvana Türkay'ındı. Takipçileri hem ikiliyi birbirlerine çok yakıştırdılar, hem de bu sanal diziyi kısa sürede internet fenomeni haline getirdiler. Ancak Tuvana Türkay bu kez Engin Akyürek'e partner olmayacak. 'Esas kızın' kız kardeşini canlandıracak. Baş kadın oyuncu için ise arayışlar sürüyor. En şanslı adaylar; Karadayı dizisindeki başarılı performansı (Songül) ile parlayan Leyla Lydia Tuğutlu ve uzun süredir ekranlardan ayrı kalan Bade İşçil ya da Sedef Avcı.

ARAPLAR BAYILACAK
Dizinin yurt dışı yayın hakları da şimdiden sözleşme konusu olmuştur sanırım.
Zira Engin Akyürek'in ünü, çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Özellikle Ortadoğu coğrafyasında Engin Akyürek fanlarının sayısı çığ gibi büyüyor. Bunun en son örneği ise geçen hafta yaşandı. Bölgeye yayın yapan en büyük dizi portalı olan MBC'de yapılan halk oylamasında, Engin Akyürek en beğenilen erkek oyuncu seçildi. Ancak sadece 'set içinde' kendini gösteren Akyürek'in bu büyük başarısı, sansasyon arayan magazin medyamızda kendine yer bulamadı.
Diyeceğim o ki; ATV, 'reyting garantili' bu diziye yatırım yaparak, dizi kulvarında rakipleri ile arasındaki farkı giderek açma şansını yakaladı. Eğer doğru günü de bulursa Kara Para Aşk'ı kimse tutamaz.
Şahsi fikrim, şimdilik sadece Fox'un Karagül'üne teslim edilen cuma gününün en ideali olduğu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA