Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Futbolları doyurmadı

İki takım arasında son oynanan maçta yaşananlardan sonra dün gece Trabzon'da çok sakin bir karşılaşma izledik. Başından sonuna kadar gerilimin hiç olmadığı bir mücadeleydi. Bu çok olumlu bir tabloydu. Ancak sahada ne oynandığına bakacak olursak, Halilhodzic'in savunma anlayışının belirlediği net bir oyun stratejisi vardı. Kendi yarı sahasında Fenerbahçe'yi karşılayıp kazandığı toplarla çabuk hücuma çıkmak. Fenerbahçe ise buna karşın daha çok topa sahip olup, pas yapıp set oyunuyla sabırla pozisyon aradı. İki takım da bundan ne sonuç aldılar derseniz, Trabzonspor özellikle Waris ile 2-3 tane pozisyon yakaladı. Ancak Fenerbahçe'nin 90 dakika net bir pozisyonu yoktu. Genel anlamda futbol kalitesi çok düşük bir oyun izledik dün akşam.
Bireysel performanslara bakarsak, Trabzonspor'da Belkalem ve Mustafa Akbaş'ın iyi oyununu izledik. Waris de ataklarda çabukluğuyla dikkat çekti. Fenerbahçe'de ise çok da fark yaratan bir isim yoktu sahada.
Halilhodzic, Trabzonspor'un ideal 11'ini bulana kadar çok ismi deneyecek gibi görüyor. Dün Cardozo ve Bosingwa yoktu. Onların dönüşü sonrası Halilhodzic'in nasıl bir 11 sahaya süreceği merak konusu. Bu kadar transferden sonra Trabzonspor oyun stratejisini farklı yerlere getirmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA