Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Twitter denen rezillik!..

Çağdaş dedikoduculuk mu desem?.. Gizli teşhircilik arzularının dışa vurumu mu?. Bir tür sanal röntgencilik mi?.. Yahu bunca magazin gazetesi var, günlük.. Günaydın.. Cadde.. Kelebek.. Bunca muhabir, bunca sayfa.. Bunca da ruh sağlığı uzmanı Türkiye'de.. Bu muhabirler, bu uzmanlara sormaz mı "Twitter nelerini tatmin ediyor insanların" diye.. Neler çıkardı kim bilir?.. Mesela Haydar Dümen neler derdi?..
Yani bakar mısınız?.. Nazlı Hanım, (Ilıcak) iki koltuk ötemde film izlerken yazıyormuş.. "Bilmem ne filmini izliyorum. İki koltuk ötemde Hıncal var.."
Kime yazıyor, inanmazsınız?..
Oray Eğin, Ahmet Hakan, Ayşe Özyılmazel, Nehir Erdoğan ve daha kim bilir kimlerin olduğu çeteye.. Devreye Nehir giriyor.. "Hıncal'ın yanında da ağbim varmış.."
Buyrun buradan yakın..
Yahu karı kocalar boşanacak.. Evlilik yıldönümü yemeği yiyorlar, mum, kırmızı şarap, en pahalı lokanta.. İkisi de yazıyor..
Twitter.. İkisinin de gözü kulağı karşısındakinde değil, Telefonda.. Twitterde devamlı biri, bir şeyler yazıyor çünkü.. Acaba ne yazdı sorusu, karşısındakinden önemli..
Yahu Twitter yüzünden bize gelip maç izlemeyenler var.. Hastalık o kadar tehlikeli..
Kalabalık içinde yalnızlığa mahkûm oluyor insanlar.. Karşısında, etli canlı gerçekler varken, telefonlarıyla o dünyadan kopup, sanal onların, yüzlerin içine dalıyor ve sosyalleştim sanıyorlar, asosyalin daniskası olurken..
Bunları niye yazdım..
Dünya duysun diye.. Niye duysun?..
Çünkü uyanığın biri Twitter'de hesap açmış.. Bu dedikoduculuğa hesap açmak diyorlarmış, bilgisayar dilinde.. "Hıncal Uluç" adıyla hesap açmış, herifin teki..
Uyanığın, ya da mazur görün "Hıyar"ın biri "Ben Hıncalım" diye sağa sola twitterler yazıyormuş..
Sakın ha.. Sakın ha.. Benim twitterim yok.. Facebookum yok. Blogum yok. Sitem yok.. Chatleşmem yok.. Sanal tavla, poker, briç oynamam yok..Benim hiçbir şeyim yok.. Çünkü benim sanal dünyada öldürecek vaktim yok. Hayatım o kadar dolu, canlı dostlarım o kadar çok ki, onlara zor yetişiyorum..
Böyle bir yerde adıma rastlarsanız, hiç çekinmeden "Has.. tir, sahtekâr" çekebilirsiniz anında..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA