Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

BABACIĞIM, ayağına sağlık...

Size, ayaklarınızın üzerinde durmasını öğreten, o özel kişiye, en özel hediyeyi vermek istemez misiniz? Hayatımızın en büyük kahramanı ve en özel erkeğinin ayaklarını şenlendirin
HERKES bu dünyada bir iz bırakmak ister. Attığımız adımlar, yaşam şeklimizi ve dünyaya bakışımızı da yansıtır. Bazen neşeli adımlar atarız, bazen telaşla koştururuz, içimizdeki kararlılığı simgeleyen cesur adımlarla ilerleriz. Kimi zaman da tercih etmesek de kederli adımlarımız olur, yaşamın doğası gereği. Ama bazı seçimler değişmez.

Babalar Günü geldi çattı ve siz yine kara kara düşünüyorsunuz. Peki, 'Babamın ayağına sağlık' demeye ne dersiniz? Sportmen bir babanız varsa Puma'nın Scherenbahn X modeli tam ona göre. Beyzbol ayakkabısından esinlenerek hazırlanan Scherenbahn X, kauçuk tabanı ve serin tutma özelliğine sahip keten-deri karışımı tasarımıyla babanıza hayal ettiği rahatlığı sağlayacak. Yeşil'in Babalar Günü koleksiyonu klasik babalar için ideal. Siyah, kahverengi ve camel renklerindeki deri ve nubuk klasik ayakkabıların yanı sıra, spor ayakkabı alternatifleri de görülmeye değer. Üstelik çantalar, kemerler, cüzdanlar da cabası. Her zaman büyük ve emin adımlar atan babaların adımlarını ise, bu yıl İnci'nin özgün ve farklı stildeki tasarımları süsleyecek. Sandalet ve terliklerde kahverenginin klasik tonları, klasik tasarımlardaysa siyahın hoş kombinasyonlarını içeren koleksiyon babanıza ofiste şıklığı, tatilde rahatlığı sağlayacak. Hotiç de babanız hem gündüz hem gece, hem işte hem de günlük hayatta kullanılabilecek bir tasarımla Babalar Günü'ne merhaba diyor. Üstelik yanında kullanışlı ve zengin aksesuarlar da cabası. Geniş ürün yelpazesiyle iş hayatının günlük koşuşturmasını babalar için konfora dönüştüren, hafta sonlarında ise modadan taviz vermeyen babaları düşünen Aldo'nun ayakkabıları da bir başka alternatifiniz. Camper'ın 2007 ilkbahar yaz koleksiyonu içerisinde yer alan Camoleon maceracı babalar için, I-mar sportif babalar için, Brothers ise uhafazakâr babalar için hazırlanmış. Babanız cüretkâr bir kişilik ise ona yumurtanın karmaşık yapısından ilhamla oluşturulan Ous veya estetiğin rahatlıkla birleştiği Ous Bons'u da düşünebilirsiniz. Convers de babalar için farklı önerilerde bulunuyor: Babanıza her kıyafeti ile uyum sağlayacak geniş bir renk yelpazesi sunan efsane Chuck Taylor bunlardan biri. Grafik baskılı, Batman figürlü Jackass ise, sloganlı, kuru kafalı, kareli modelleriyle çok eğlenceli. Divarese'in özel yıkamalı, süet ve antik derinin kullanıldığı modelleri, sıra dışı babalara göre. Hem rahat hem de stil sahibi babalar ise, plaj keyfini şıklaştıracak, tatil günlerini keyiflendirecek parmak arası terlik ve sandalet modellerini tercih edebilir. Detaylara önem verenler için şık kemer ve ayakkabı kombinlerinin de yer aldığı koleksiyonda, yine modern çizgilerde seyahat ve evrak çantaları dikkat çekiyor. Rengarenk plaj terlikleri ve anatomik ayakkabılarıyla Ceyo'lar hem plajlarda hem de uzun yürüyüşlerde babanızı eyiflendirecek bir başka marka. Ekonomik alternatifler de öneren Ceyo, sağlık ve estetiği bir araya getirmiş. Twigy ise, taraftar babalara Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş logolu terlikler tasarlamış. Babaların plajda, havuzda ya da evde zevkle giyecekleri taraftar terlikleri çok da ekonomik. Modayı yakından takip eden babalar ise Brezilyalı terlik markaları İpanema ve Rider tasarımlarından etkilenecek.

Flo Ayakkabı Alışveriş Mağazları da, 'Babalar Günü' alışverişinizi kolaylaştırıyor ve babanıza mutluluk verecek bir hediye almanız için sayısız seçenek sunuyor. Rahat ve şık ayakkabı modellerini, kemer, cüzdan, futbol, basketbol topu, eşofman, forma ve tenis raketi gibi aksesuar seçeneklerini bir arada sunan Flo, taksit seçenekleriyle işinizi çok ama çok kolaylaştırıyor.

İlkbahar-yaz sezonunda da şehrin enerji dolu yaşamına uygun yeniliklere imza atan Desa'nın, babalara çok özel ve şık sürprizleri var. Desa, bu özel günde babalarına ne hediye alacağını düşünenlere 18 Haziran 2007 tarihine kadar ayakkabı ve çanta ürünlerini kapsayan üç ürün alana bir ürün hediye kampanyasıyla çeşitli hediye alternatifleri sunuyor.