Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şıklığıyla konuşulsun

Klasik bir gömlek, spor bir pantolon veya plajda rahat etmesini sağlayacak bir terlik... Babanızın tarzı nasıl olursa olsun, ona uygun şık bir hediye seçmek sandığınız kadar zor değil
ERKEKLER için iş hayatının ve günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan gömlek, bu özel günde babanıza alabileceğiniz en şık hediyelerden biri. Bu nedenle Dufy gömlekleri, özel bir kampanya başlattı. 17 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya çerçevesinde, Dufy'den alacağınız her gömleğin yanında, şık bir kravat da hediye ediliyor. Üstelik bu kravatı siz seçiyorsunuz. Dufy'de Signature, New Classic ve Sport serilerinde sayısız renk, desen ve kumaş seçeneği bulunuyor. Bunun yanı sıra ithal kumaştan yalnızca 40 adet üretilen ve her mağazasında yalnızca bir tane bulunan özel gömlekleri de özel bir hediye seçeneği oluşturuyor. İbrahim Tatlıses'in ismini verdiği By Tatlıses markası da bir gömlek alınca, bir kravat hediye ediyor. İtalya'dan ithal edilen özel kumaşlardan hazırlanan By Tatlıses gömleklerinde beyaz ve turkuaz tonları hakim. Ayrıca antialerjik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Sarar'ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda ise dört temel renk kullanılmış: Beyaz, okyanus mavisi, bej ve siyah. Tüm modeller, şık ve rahat dokularıyla iş hayatında da günlük giyiminde de babanızın hayatını kolaylaştıracak özellikte. Koleksiyonda kullanılan garment wash kumaşlar, modern bir görüntü yaratıyor.

Hatemoğlu'nun Hatem Saykı özel koleksiyonunda, İtalyan tarzı el dikişi takım elbiseler, pamuklu gömlekler ve ipek kravatlar dikkat çekiyor. Kendini genç hissetmek isteyen babalar için 'html' imzalı sportif modeller var. 20 Haziran'a kadar gömlek aldığınızda, kravat hediye ediliyor. Polo yakalı beyaz bir tişört, bir keten pantolon veya mavi-beyaz çizgili keten ceket İGS'nin hediye seçenekleri arasında. Bunun yanı sıra rengârenk keten gömlekler, yaz akşamlarına ayrı hava katacak trikolar, örgü kemerler de İGS mağazalarında. Bilstore'da, Babalar Günü'ne özel
olarak triko, tişört ve kemer ya da triko ve gömlek gibi kombinasyonlardan oluşan şık hediye paketleri bulunuyor. Bunun yanı sıra Bilstore'un Abdi İpekçi ve Kanyon mağazalarındaki tüm ürünlerde, erkek ürünlerinde yüzde 25 indirim var.

YAZ GÜNLERİNE ÖZEL TİŞÖRTLER

Polo Garage'da bol kesim pantolonlardan çizgili ve kareli gömleklere kadar pek çok çeşit var. Ayrıca kargo şortlar, baskılı tişörtler, atletler, eşofman ve sweat shirt'ler ile rahatlığına düşkün babalar için ideal. Hediyenizi Polo Garage'dan alacaksanız, babanız için hazırlanan kupayı da istemeyi unutmayın. Marks&Spencer'da iş hayatında şık görünmek isteyen babalar için ütü gerektirmeyen gömlekler, çamaşır makinesinde yıkanabilen takım elbiseler, kravatlar, kol düğmeleri gibi pek çok seçenek var. Bunun yanı sıra denizcilik temasının ağırlıkla kullanıldığı yaz koleksiyonunda polo yaka tişörtler ve şık montlar dikkat çekiyor. Yaz sıcaklarının etkisini daha da gösterdiği şu günlerde, 'real cool cotton' teknolojisiyle üretilmiş, ter tutmayan tişörtler, 40 koruma faktörlü şapkalar, rengârenk mayolar veya plaj terlikleri kullanışlı hediye seçenekleri arasında. Sokak modasından hoşlanan babalar için ise Collezione'da rahat kıyafet seçenekleri bulunuyor. Tüm ürünlerde 'üç al iki öde' kampanyası uygulanırken, özel ürünlerde yüzde 25 indirim var.