Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arazide eğlenceli vakit geçirsin

Babalar Günü'nde babanıza keyifli anılarla dönebileceği bir deneyim yaşatmak isterseniz, arazi sürüş meraklılarının katıldığı bir eğitim programını tercih edebilirsiniz
ARAZİ araçlarına ve maceraya meraklı bir babanız varsa ona hoşuna gidecek sıradışı bir hediye verebilirsiniz. Babanız Land Rover Experience Center'daki eğitim programlarına katılarak, eğlenceli vakit geçirebilir. İstanbul Büyükçekmece Gölü kıyısında yer alan Wattabe'de verilen eğitimler, özellikle arazi aracı kullanan, arazide ilerlemeyi seven babalar için birebir.

Land Rover Experience Center'da babanız, Freelander veya Discovery 3 modelleri ile çok çeşitli arazi koşullarının simule edildiği parkurda arazi aracı kullanma yeteneğini geliştirebilir. Merkezi İngiltere olan Land Rover Experience'larda sertifikalandırılan eğitmenler eşliğinde gerçekleşen programlarda çeşitli seviyelerde arazi sürüş eğitimleri mevcut.

Yarım gün süren tanışma programı, tam gün süren seviye 1, seviye 2, vinçleme eğitimi, GPS ile yön bulma veya kişiye özel program uygulamaları ile Land Rover Experience Center, her türden arazi sürüş meraklısına eğitim veriyor.

Land Rover Experience Center ile ilgili daha detaylı bilgi ve başvuruda bulunmak için; www.landroverexperience.com.tr internet adresi veya (0216) 469 48 50 numaralı telefon aranabilir.