Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Modaya sizin kadar meraklıysa...

Boyner mağazalarında da neredeyse sınırsız hediye alternatifi mevcut. Klasik giyimden sportif tercihlere, kişisel bakımdan ayakkabılara kadar uzanan ürünlerde binlerce marka seçeneği bulunuyor. Klasik takım elbiselerden spor kıyafetlere kadar erkek giyiminde her türlü alternatifin bulunduğu Daniel Hechter'da ayrıntılara düşkün babalar için kol düğmesi, kemer, cüzdan, ayakkabı ve kravat gibi aksesuarlar da var. Üstelik 17 Haziran'a kadar yüzde 20 indirim imkânından faydalanabilirsiniz.

Tarzından ödün vermeyen babalar için Diesel'de 'mavi gökyüzü' temalı tasarımlar var. Diesel'in gökyüzü, uçak gemileri ve gökdelenlerden esinlenerek hazırlanan koleksiyonundan şık bir tişört seçebilirsiniz. Fonksiyonel ceplerin, düğme ve zımba gibi detaylarla birleştiği ceket ve pantolonlar da dikkate değer. Mavi Jeans'in hazırladığı Baba Menü, spor ve şık giyinmeyi seven babalar için farklı hediye alternatifleri sunuyor. 17 Haziran'a kadar bir alt, bir üst ve bir aksesuar alarak baba mönüsünü oluşturanlar, yüzde 20 indirim imkânından da faydalanabilir. Dockers'da ise aynı giyinmekten hoşlanan baba-oğullar için özel tişört seçenekleri var. Türkiye'nin önde gelen iç giyim markalarından DAGİ'nin Babalar Günü'ne özel bir kampanyası var. 8 Haziran'dan itibaren yapacağınız her 149 YTL'lik alışverişinizde babanıza kupa hediye.

KREM TONLARI HÂKİM

Beymen'in ilkbahar-yaz erkek koleksiyonunun günün her saati için önerileri var. Rahatlığın ön planda olduğu koleksiyonda beyaz, bej, krem ve kahverengi tonları hâkim. Klasikten vazgeçemeyen babalar için Ermenegildo Zegna kravatlar ve Joseph markalı gömlekler var. Rahat giyim tarzını sevenler için ise Moschino, Prada ve Kenzo gömlekler dikkat çekiyor. Kaliteye önem veren babalar için bir diğer alternatif Harvey Nichols olabilir. Babanıza hediye almak için iyi bir bütçe hazırladıysanız, Harvey Nichols bünyesindeki dünya markalarına göz atmanızda yarar var. Öyle ki Hugo Boss, Costume National, Alexander McQueen ve Sand gibi öncü isimler yaz koleksiyonlarını çoktan hazırladı. Lacoste'un 'Trick of the koleksiyonunda da ilgi çekici parçalar var. 2007 yazı için tasarımcı Christophe Lemaire'in hazırladığı bu koleksiyon, ilk kez geçtiğimiz eylül ayında New York Moda Haftası'nda beğeniye sunulmuştu. Koleksiyonda en dikkat çeken parçalardan biri ise üzerinde pembe kravat baskısı olan klasik polo tişörler. Calvin Klein ise kaliteli kumaşları ve özenli kesimleriyle babasına özellikle jean almak isteyenlerin tercih edebileceği markalardan.