Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Teknolojik bir hediye seçin

Günümüz babalarını en çok mutlu edebilecek hediyelerin başında cep telefonları geliyor şüphesiz. Nokia, Babalar Günü için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Teknolojiye meraklı babalar için Nokia N95, yoğun çalışan babalar için Nokia E65, amatör yönetmen babalar içinse Nokia 6288 modelini tercih edebilirsiniz.

Babanıza bir diz üstü bilgisayar almak istiyorsanız, farklı tasarımıyla dikkat çeken bir model tercih edebilirsiniz. Asus-Lamborghini VX2, geniş LCD ekranıyla görüntüleri gerçek renklerinde göstererek, hem iş hem de eğlence uygulamalarından keyif almanızı sağlıyor.

Babanız sıkı bir taraftar ve teknoloji tutkunuysa ona taraftar PC hediye edebilirsiniz. Intel, Microsoft, Vestel ve Crea işbirliği ile oluşturulan ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüp taraftarlarına özel olarak tasarlanan Taraftar PC'ler, eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Babalar Günü için babanıza sağlığını ve formunu korumasına yardımcı olacak bir hediye seçmeye ne dersiniz? Bosch PPW 6420 (Axxence Swing Professional) banyo tartısı vücuttaki yağ, kas, kemik ve su oranını durum tespiti yapmasının yanı sıra günlük alabileceği kalori miktarı ile ilgili tavsiyede bulunuyor.

Babanız damak zevkine önem veren bir kahve tutkunuysa Babalar Günü'nde ona bir kahve makinesi hediye edebilirsiniz. Kahvenin aromasını ve zor elde edilen tadını korumak için geliştirilen aromaWhirl sistemli yeni TK 54001 Siemens Supresso Kahve Makinesi, babanızın beğeniyle karşılayacağı bir hediye olabilir.