Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Onu kahvaltıyla şımartın

Belki evde kahvaltıları annenizin hazırlamasına alıştınız ama bu Babalar Günü'nde bir değişiklik yapın ve işi annenize bırakmayın. İstanbul'un en seçkin mekânlarında bugüne özel düzenlenen brunch'larla ve özel programlarla babanızı şımartın
Keyifli pasta saati
Dedeman İstanbul, 17 Haziran Pazar günü saat 16.00 - 19.00 arasında tüm babalara, özel bir müzik ziyafeti eşliğinde, keyifli bir mönü sunacak. Dedeman İstanbul'un yenilenen lobisinde gerçekleştirilecek "keyif triosu"nda, çay ve pasta mönüsüne, keyifli bir müzik eşlik ederek ayrı bir lezzet katacak. Fiyatı 20 YTL olan bu mönü, babalara yüzde 50 indirimli.
Tel: (0212) 337 45 00

Dört saatlik keyif
StarBoard Terrace Restaurant, Babalar Günü'ne özel brunch mönüsü hazırladı. Mönü; kahvaltılıklar, soğuk başlangıçlar, zeytinyağlı çeşitleri, suşi köşesi, döner kebap ve ızgara çeşitleri, taş fırında pideler, tatlı, meyve ve pasta büfesi ile birbirinden lezzetli 150'nin üzerinde çeşitten oluşuyor. 75 YTL olan brunch, 11.30'da başlayacak ve 15.30'a kadar sürecek.
Tel: (0212) 310 15 00

Babanıza caz dinletin
İstanbul'un en ünlü caz kulüplerinden Q Jazz Bar, bu pazar günü gerçekleştireceği özel bir etkinlik ile tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor. Babanıza Q Jazz Bar'ın ikramı olan "Babalar için Brunch Keyfi" ile Avrupa ve ABD'de gece kulüplerinin ünlü ismi Joy Voeth'un seslendireceği şarkılar ve müthiş performansı eşliğinde unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz. O gün alacart mönüden seçeceğiniz benzersiz lezzetler babanız için Q Jazz'ın ikramı olacak.
Tel: (0212) 359 15 82

Tarihi sarnıçta kahve
Antik Hotel İstanbul, babasına çok özel bir gün sunmak isteyenleri, Beyazıt Kulesi, Adalar ve Marmara Denizi manzaralı Marmarion Terrace Restaurant'a bekliyor. Otelin 12 metre altında yer alan tarihi Roma Sarnıcı'nı da, Osmanlı lokumuyla sunulan Türk kahvesi veya demlikte özenle hazırlanan çay elinizde geziyorsunuz. Babanız ve kendiniz için brunch'a ödeyeceğiniz ücret 48 YTL.
Tel: (0212) 638 58 58

Brunch alana parfüm bedava
Babanız, 17 Haziran Pazar gününü, Ritz Carlton Hotel'in içindeki Çintemani Restaurant'ta sunulacak "Özel Babalar Günü Brunch'ı"nın tadını Boğaz'ın göz alıcı manzarası ve canlı müzik eşliğinde çıkaracak. Geleneksel Türk Mutfağı'ndan en güzel örnekleri tadabileceğiniz brunch büfesini, arzu ederseniz sınırsız şampanya ikramı ile de alabilirsiniz. Brunch'ın fiyatı 99 YTL. Unutmadan; Çintemani Restaurant, brunch'a katılacak her babaya Calvin Klein'ın Eternity for Men Summer parfümünü de armağan edecek.
Tel: (0212) 334 41 88

Her şey babam için
Bu pazar günü Polat Renaissance İstanbul Hotel'in Akdeniz ve Türk Mutfağı'nın en güzel örneklerini sunan restoranı Daphne'de, babanıza özel hazırlanmış lezzetlerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. 11.00-15.00 saatleri arasında düzenlenecek brunch'ta, birbirinden lezzetli yemeklerin yanı sıra şampanya ve canlı şovlar eşliğinde barbekü ya da makarna çeşitlerini deneyebilirsiniz. Brunch'ın fiyatı 65 YTL.
Tel: (0212) 414 18 00

BU KAHVALTIDA YOK YOK

Mövenpick Hotel Istanbul
, babaları ile güzel bir pazar günü geçirmek isteyenleri, 11.30 - 15.00 saatleri arasında AzzuR Restaurant'da özel bir brunch'la ağırlayacak. O gün; beyaz peynir, köy tereyağı, petek balı, ev yapımı reçeller, bazlama ve sahanda yumurtanın bulunduğu Türk usulü kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra yöresel yemekler, tahinli katmer, ev baklavaları, muhallebi gibi Türk mutfağından örnekler de canlı müzik eşliğinde sunulacak. Fiyatı 68 YTL olan brunch'ta en az iki kişilik ücret öderseniz babalar için ücret alınmıyor.
Tel: (0212) 319 29 29

Tenis de var
Babanız yılın yorgunluğunu, Swissotel The Bosphorus'da, Boğaz Manzarası'na karşı unutulmaz bir brunch ve babalara özel tenis turnuvası ile atacak. 12:00 ile 15:00 saatleri arasında servis edilecek brunch'ta her türlü damak tadına hitap edebilecek lezzetler bulunuyor. Ayrıca o gün, "Babalar-Oğulları" ve "Babalar-Kızları" olmak üzere iki kategoride tenis turnuvası da düzenlenecek. Dereceye giren babalar ve çocukları, kupanın yanı sıra birçok sürpriz hediyenin de sahibi olacaklar.
Tel: (0212) 326 11 00

Her lezzet var
Tophane sırtlarında, eşsiz Kız Kulesi manzarasına sahip Mano Cafe, babanızla yemek fırsatı için ideal bir alternatif sunuyor. Soğuk ve sıcak sandviçler, fajita, makarna ve salata çeşitleri, pizza ve tatlılardan oluşan zengin mönüden seçeceğiniz yemekler Babalar Günü'nde yüzde 10 indirimli olacak.
Tel: (0212) 292 49 67

Moda'nın vazgeçilmezi
17 Haziran Pazar günü Moda Teras, babalar gününüzü ve üniversite sınavı stresinden kurtulmanızı özel bir brunchla kutluyor. Siz de babanızı bu özel günde,
muhteşem manzarasıyla ve zengin açık büfesiyle Moda Teras'ta bruncha davet edin. Fiyat kişi başı 45 YTL. Rezervasyon yaptırmak şart.
Tel: (0216) 338 70 40 449 18 86