Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Beşiktaş her şeyi doğru yaptı

Beşikt aş dün gece Tottenham karşısında çok doğru bir oyun oynadı...
Gerek savunmada gerek hücumda, açılırken ve kapanırken doğru zamanda ve çok doğru şekilde oynadı. İlk 11'de forma giyen Sosa'yı da çok beğendim.
Arjantinli oyuncu performansı ve güzel paslarıyla dikkat çekti. Tabii devamlılığını beklemek lazım. Beşiktaş'taki sürdürebilir performansını da görmek gerekir. Ancak Sosa, Beşiktaş'ın ürettiği pozisyonların içinde sürekli yer aldı. Tekniği, kalitesi ve çabukluğu ile hücum bölgesinde çok iyi işler yaptı. Takımın üretkenliğinde önemli roller üstlendi.
Beşiktaşlı oyuncuları bu maçta sahanın halı gibi zemini de motive etmiştir, iştahlarını artırmıştır. Ancak ben sürekli doğru oyunun üzerine vurgu yapıyorum. Maçlarda çok farklı doğru oyunlar vardır... Dünkü oyunda ise çok doğrular vardı. Beşiktaş hep doğruları yaptı... Hem takım olarak hem bireysel anlamda Beşiktaş'ta çok az yanlış gördüm. Siyah-beyazlılar beceri ve organizasyonu üst seviyede uyguladı. Son vuruşlarda daha etkili olunsaydı Beşiktaş maçı kazananırdı.
Son vuruşlar yeterli değildi ama bu vuruşları yapmak zaman zaman kolay olmuyor. Son vuruşları nasıl yapman lazım; öncelikle kaleciden uzak kalenin içine vurman gerekir. Kalenin içine atayım derken, kalecinin üzerine de vurabiliyorsunuz.
Olcay dün çok gol kaçırdı ama gol pozisyonunda hep görüyorsunuz, gol sayısında da hep görüyorsunuz. Olcay formda olan ve devamlığı olan bir oyuncu, kaçırdığı goller biraz da şansızlığındandı..
Teknik direktör Slaven Bilic, yaptığı değişikliklerde çok doğru hamleler yaptı.. Hem Oğuzhan hem de Mustafa'nın oyuna girişleri takımın performansına ve skora olumlu katkılar yaptı.. Beşiktaş Londra'da çok iyi bir oyun performansı ve karakteri ortaya koydu. Avrupa'da ilerlemek için umudunu canlı tuttu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA