Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tavla beni tavla

Tavla oynamak belki de hayatta en iddiasız olduğum konulardan biridir. Pazar günü dostlarımı kahvaltıda ağırladığım Baltalimanı Portaxe'de meğer bir tavla turnuvası da düzenleniyormuş.
Hem de öyle fasa fiso değil, Tavla Federasyonu tarafından uluslararası şartlara haiz ve 'milli' oyuncuların da yer aldığı bir turnuva...
Katılmaya pek niyetim yoktu ama adım anons edilince geri çeviremedim. Birinci rakip, ikinci, üçüncü derken bir de baktım yarı finaldeyim. Aralarında 'üstatların' da yer aldığı, 76 kayıtlı yarışmacı arasında finali Portaxe'in tavla dahisi işletmecisi Lütfü Sapmaz karşısında 5-4'le kıl payı kaçırıp bronz madalyayı boynuma takmayayım mı!
Yıllardır zarları elime almamıştım; şimdi yeni turnuvayı iple çekiyorum. Sevgili Mirkelam'ın kulağı çınlasın. Yıllar sonra tavla beni yine tavladı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA