Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Acemice yapılan hatalar

Galatasaray, dün Lizbon deplasmanında asla kötü oynamadı ama kötü goller yedi. Acemice, Şampiyonlar Ligi'nde yenmemesi gereken golleri yiyerek çok önemli bir avantajı kaybetti. İlk devreye bakıyoruz… Benfica rüzgarı da arkasına alıp iyi oynadı, fakat sonrasında maç dengelendi. İlk yarının sonuna kadar da kompakt oynayan Galatasaray, ofansif anlamda fazla üretken olmasa da takım savunması açısından başarılıydı.
Karşılaşmanın devre arasına bakarsak, herkes çok mutluydu. En azından alınabilecek bir puan fena sayılmazdı fakat ikinci yarı işler Galatasaray için kötü başladı. Bu yarının hemen başında çok kötü bir gol yediler. Eğer yenen iki golde de rakibin defans oyuncusu Luisao, başrol oynuyorsa bunun üzerine düşünmek gerek. İlk golde yan topta top kafayla indirildi, Luisao, kale önünde kontrol etti, Jonas da vurdu ve gol oldu. İkinci golde de benzer tablo yaşandı. Top ortalandı, Luisao istopladı, basan yok, kafasını kaldırdı yine basan yok, topa vurdu ve yine basan yok… Böylesine yerleşim hataları ya da gecikmiş hamlelerle böylesine basit goller yemek çok üzücü.
Son dakikalarda kaleci Muslera, yüzde yüzlük golü kurtardı, Yasin Öztekin ise yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. Hele Yasin'in vuruşu gol olsa Galatasaray İstanbul'a avantajlı dönebilirdi. Görünen o ki sonuçta Galatasaray için bundan sonraki mücadele üçüncülük için olacak. Çünkü kart cezalıları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'sız Madrid'de Atletico'yu yenmek hiç kolay değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA