Hem pratik hem eğlenceli...

Sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazanıldığı ve tüketilen besin gruplarının her zamankinden daha önemli olduğu çocukluk döneminde özellikle taze sebze ve meyve tüketimine dikkat edilmesi, hazır besin tüketiminden kaçınılması gerekir. Ancak ne yazık ki çocuklar sağlıklı yiyecekler tüketme konusunda her zaman anne babalar kadar hevesli değildir. Bu noktada onları hazır besinlerden uzak tutmak için hem pratik hem eğlenceli atıştırmalıklar hazırlayabilir, yaz mevsiminin en güzel sebze ve meyveleri ile sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sağlayabilirsiniz.

Giriş Tarihi: 20.6.2018 14:44 Son Güncelleme: 20.6.2018 14:57
Hem pratik hem eğlenceli...

ÇİKOLATA KAPLAMA İNCİR

Büyük küçük herkesin hayran olduğu ve faydaları saymakla bitmeyen çikolata, hem yaz hem kış mevsiminde çeşitli tariflerle tüketilen lezzetli bir atıştırmalık çeşididir. Pek çok meyveye son derece yakışan ve sevilmeyen meyveleri dahi oldukça lezzetli hale getirmeyi başaran çikolatalar ile siz de oldukça eğlenceli ve pratik atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.

Dilediğiniz sayıda incirin kabuğunu soyup, benmari usulü eritilmiş olan çikolataya batırarak kolayca hazırlayacağınız çikolata kaplama incir tarifi ile hem çocuklarınız hem de misafirleriniz için son derece sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar elde edebilir, yazın en lezzetli meyvelerini serin çikolata kaplama ile çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

ARKADAŞINA GÖNDER
Hem pratik hem eğlenceli...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA