Almeda Abazi'yle mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, yaptığı sağlık paylaşımıyla dikkat çekti. 10 gündür bir virüsle mücadele ettiklerini açıklayan Sayışman, sosyal medyada endişe yarattı.
Başarılı oyunculuğuyla kısa sürede adını duyuran Tolgahan Sayışman, Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan ardından ise Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Almeda Abazi ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.
Evlilikleri ile çok konuşulan ünlü çift, 2019 yılında oğulları Efehan'ı 2021 yılında ise kızları Alina'yı kucaklarına almışlardı. Mutlu aile yaşantısıyla oldukça beğenilen evli çift, yapptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.
Özel hayatıyla ilgili sık sık paylaşım yapan Sayışman bu sefer yayınladığı hikayeyle takipçilerini endişelendirdi.
Sayışman, çocuklarının Adenovirüs'e yakalandığını duyurarak, "Adenovirüs adında bir illet virüs ile mücadele veriyoruz 10 gündür. Çocuklarınıza dikkat edin. Spesifik bir ilaç ya da antibiyotik fayda etmiyor. Kendi bağışıklığıyla atlatabiliyorlar. Bol sıvı, dinlenme, ateş düşürücüler fayda sağlıyor" ifadelerini kullandı.
"AİLEMİZİN KRALİÇESİ"
Tolgahan Sayışman güzeller güzeli eşinin resmini paylaşarak, "Ailemizin kraliçesi iyi ki varsın. Yeni yaşın, yeni yılın ve birlikteliğimizin 10. yılı kutlu olsun notunu düşmüştü.
Ünlü oyuncu çift, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar alarak Arnavutluk'a taşınma kararı almıştı.
İşte İstanbul'dan taşınıp şehir dışına yerleşen diğer ünlüleri sizler için derledik...
Oğlunun eğitimi için yurt dışına taşınan güzel oyuncu halen Londra'da yaşıyor ve kendi açtığı drama kursuyla çocuklara eğitim veriyor.
ZEYNEP TÜRKEŞ
90'larda yaptığı hit şarkılarla hafızalara kazınan Zeynep Türkeş de Berna Öztürk gibi Muğla'da soluklananlardan.
Bodrum ile Milas arasındaki Kıyıkışlaçık Köyü'ne yerleşen Zeynep Türkeş, burada bir özel okulda müzik öğretmenliği de yapıyor.