Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve İrlandalı model Chloe Loughnan, 2014'te nikah masasına oturmuş, ancak 2019'da Ortaç'ın kumar bağımlılığı nedeniyle ikili yollarını ayırmıştı. Boşanma sonrası nafaka tartışmalarıyla gündeme gelen ikiliden Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" sözleriyle dikkat çekmişti. Yıllar sonra sessizliğini bozan Loughnan, dair çarpıcı nafaka açıklamalarda bulundu.
Pop müziğin sevilen isimlerinden olan Serdar Ortaç, ve manken Chloe Loughnan, 2014 yılında dünyaevine girmişti.
Aralarında 22 yaş farkı olması sebebiyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan ikili, 2019 yılında ise yollarını ayırma kararı almıştı.
ESKİ EŞTEN NAFAKA AÇIKLAMASI!
2019 yılına nafaka olaylarıyla gündeme gelen İrlandalı manken, son olarak Snob Magazin tarafından görüntülenerek nafaka açıklamasında bulundu.
"HİÇBİR ZAMAN NAFAKA ALMADIM"
Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç'tan nafaka almadığını belirterek, "Bu konuyu halen konuşuyor muyuz? Hiçbir zaman nafaka almadım.
Niye halen devam ediyor bilmiyorum. Seneler oldu önüme bakıyorum. İnşallah Serdar hayatında mutlu olur" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Chloe Loughnan'ın nafaka açıklamasının ardından, Serdar Ortaç'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı aşk açıklaması yeniden akıllara geldi.
Yaşadığı sağlık sıkıntılrıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra kimseyle ilişki yaşamadığı biliniyordu.
"PARA UMURUMDA DEĞİL"
Ortaç Harbiye'de verdiği konserde aşk defterini kapattığını açıklamıştı.İlk olarak maddi durumu hakkında konuşan Ortaç, "Şimdi borçlarım olmasa para umurumda değil. Yatarım evde ayağımın sağlığına bakarım. Aynı ayakkabıyı 10, aynı montu 15 sene giyiyorum. Saatlerin en pahalısı da en ucuzu da aynı gösteriyor" dedi.
Ardından özel hayatı için açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Benim aşkta yaşım geçti. Bu saatten sonra ancak romatizma olur" diye konuştu. Serdar Oratç'ın aşk çıkışı, sosyal medyada gündem oldu.
Öte yandan Serdar Ortaç'ın Karabiber adlı şarkısının klibinde göbeğinden zeytin yedirerek 90'lara damga vuran İlknur Soydaş, adeta sırra kadem basmıştı.
Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği esmer güzel İlknur Soydaş, nam-ı diğer 'Karabiberim' iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra camiadan elini eteğini çekmişti.
İlknur Soydaş geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile 'Karabiber' lakabına şu sözlerle isyan etmişti:
"Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın 'Karabiberim' klibinde oynadığım için rahatsız değilim ama başka bir sürü projem var... Bu arada setleri çok özledim."
Soydaş, Serdar Ortaç'ı çok sevdiği için klipten para almadığını söyledi.
Soydaş, Serdar Ortaç'a olan sevgisini "Ben Serdar'ı çok severim. 'Karabiber' klibinden para almadım" açıklamasıyla dile getirdi.