Sosyetenin gözde isimlerinden Dila Tarkan, ailesiyle çıktığı İtalya tatilinde alışveriş kabusu yaşadı. Sicilya'nın lüks mağazalarında yaşanan üst üste aksilikler Tarkan'ı adeta çileden çıkardı. Yanlış kişiden para çekilmesi, kaybolan poşetler ve saatlerce mağazada mahsur kalmak… Ünlü isim yaşadıklarını "resmen zulüm çektik" sözleriyle anlattı.
Tatilde huzur ararken alışverişte kabusu bulan isim bu kez Dila Tarkan oldu! Sicilya'da eşiyle birlikte çıktığı alışveriş turu, yanlışlıkla başka müşteriden para çekilmesinden karışan poşetlere kadar film sahnelerini aratmayan olaylarla doldu.
"Sanırım burada alışveriş böyle yapılıyor" diyerek şaşkınlığını dile getiren Tarkan, yaşadıklarını bir bir anlattı.
Sosyetenin tanınmış isimlerinden Dila Tarkan, ailesiyle İtalya'da tekne turuna çıktı. Sicilya bölgesinde alışveriş yapmak isteyen Tarkan, önce bir mağazaya girdi.
Sonra kadını bulup geri getirdiler. Bir türlü eşyalar hazırlanamadı. Parayı ödeyemedik. 1 saat içerde mahsur kaldık. Sonra bizimkiler sıkıldı tekneye geçti, ben inat ettim sorun çözülene kadar bekledim."
"Sanırım burada tüm mağazalarda alışveriş böyle yapılıyor" diyen Dila Tarkan, şöyle konuştu: