Sanatçı Güllü'nün şüpheli ölümünün ardından kızı hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebiyle iddianame hazırlanırken, ailedeki sular durulmuyor. Annesinin evine girmesi nedeniyle sosyal medyada tepkilerin hedefi olan Tuğberk Yağız Gülter, açtığı canlı yayında sessizliğini bozarak hakkındaki eleştirilere son derece sert bir dille yanıt verdi.
Yalova'da evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü'nün (Gül Tut) şüpheli ölümüne ilişkin adli süreç derinleşirken, aile içinde yaşanan gerilim sosyal medyaya taşındı.
Kızının "tasarlayarak kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandığı soruşturma gündemdeki tazeliğini korurken, sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Gülter gerçekleştirdiği canlı yayınla sessizliğini bozdu.
Annesinin evine gidip gelmesi ve yaşanan olaylar neticesinde sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Gülter, kendisine yöneltilen yorumlara son derece sert ifadelerle yanıt verdi.
"SİZ KÖPEKLERE HESAP VERECEK HALİM YOK"
Annesinin evine girmesiyle ilgili yapılan eleştirilere tepki gösteren Tuğberk Yağız Gülter, açtığı canlı yayında şu ifadeleri kaydetti:
"Bugüne kadar hiç bunu söylemedim. Ben annemin evine ister damdan ister camdan ister kapında ister tuvaletten girerim. Size hesap verenin.. Ama siz buna zaten karışmazsınız. Artık vicdan işlerini geçtim. Sizi dramatikleştirmeyeceğim. Siz köpeklere hesap verecek halim yok."
NE OLMUŞTU?
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 10 aylık soruşturmanın ardından hazırlanan 21 sayfalık iddianamede, tutuklu sanık Tuğyan Ülkem Gülter hakkında "tasarlayarak üst soya karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilmişti. Olay sırasında evde bulunan Sultan Nur Ulu hakkında ise gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu gerekçesiyle "yalan tanıklık" suçundan dava açılmıştı.
DİJİTAL DELİLLER VE GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ
Bursa Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı'nın incelemesinde zeminde kayganlığa neden olacak herhangi bir kimyasal madde kalıntısına rastlanmazken, şüphelinin dijital materyalleri dosyaya delil olarak girmişti.
Yapılan WhatsApp incelemelerinde Tuğyan Ülkem Gülter'in eski erkek arkadaşına "Bıktım bu annemden", "Annem öldü vallahi öldü", "Gebersin", "Bu kadına öyle bir pişmanlık yaşatacağım" ve "Ben Güllü'nün kızı değilim, ben Tuğyan'ım" şeklinde mesajlar gönderdiği belirlendi.