37 yaşında yaşamını yitiren MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın, kızı Maya'nın doğum gününde çekilen son görüntüleriyle magazinde yer almıştı. Bugün son yolculuğuna memleketi Tokat'ta uğurlanan Eren Kaşıkçı'nın eşi Ecem Kaşıkçı'dan yürek burkan bir paylaşım geldi. İşte o paylaşım!
MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu Şef Eren Kaşıkçı, Kilyos'taki evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Yakınlarının ulaşamaması üzerine ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Kaşıkçı'nın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.
MasterChef 2021 şampiyonu şef Eren Kaşıkçı'nın (34) cenazesi, memleketi Tokat'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bugün merkeze bağlı Musullu köyünde düzenlenen cenaze törenine Kaşıkçı'nın ailesi, köylüleri ve çok sayıda seveni katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Eren Kaşıkçı'nın cenazesi, Musullu Köy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
MasterChef şampiyonu Şef Eren Kaşıkçı'nın cenazesi, Sancaktepe Yenidoğan Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a uğurlandığı sırada annesinin gözyaşları magazinde geniş yer bulmuştu.
Cenaze töreninde büyük üzüntü yaşayan annesi fenalaşırken, Mehmet Yalçınkaya acılı aileye destek olarak teselli etmeye çalışmıştı.
KIZI MAYA'NIN DOĞUM GÜNÜNDE ÇEKİLEN SON KARELERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI
37 yaşında hayatını kaybeden MasterChef şampiyonu Şef Eren Kaşıkçı'nın, kızı Maya'nın doğum gününde çekilen son kareleri ortaya çıkmıştı. Kaşıkçı'nın yakın arkadaşı Murat Pala, o özel anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
"HAYAT GERÇEKTEN BİR AN…"
Pala, yürek burkan kareleri"Geçen hafta bugün Musullu Köyü'nde Maya'mızın doğum gününü kutlamıştık. Bugün ise Eren'imizi toprağa vermeye gidiyoruz… Hayat gerçekten bir an…" notuyla paylaşmıştı
Baba-kızın mutluluk dolu görüntüleri, görenleri duygulandırmıştı.
"BUGÜN SENİ TOPRAĞA EMANET ETTİK"
Ecem Kaşıkçı paylaşımında, "Maya'm seninle hayalini çizmişti sana bıraktıl canımız Eren... Nur içinde uyu! Bugün seni toprağa emanet ettik... Mekânın huzur, yüreğimizdeki yerin daim olsun Can Eren.❤ Maya'nın senin için yaptığı resmi de mezarına bıraktık. Belki de en saf vedalardan biri buydu...* ifadelerini kullandı.
Öte yandan Eren Kaşıkçı'nın hayatını kaybetmeden önceki son anlarına ilişkin yeni detaylar gündeme geldi.
KAHREDEN İLAÇ DETAYI!
''Evde yapılan ilk incelemelerde en çok dikkat çeken ve yürek burkan detay ise Kaşıkçı'nın elinin, hemen başucunda bulunan komodinin üzerindeki ilaçlarına doğru uzanmış halde kalması oldu. Bu manzaranın ardından olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılabilmesi için kapsamlı bir adli soruşturma başlatıldı.''
ORTAĞI İLK KEZ KONUŞTU!
Ayrıca Eren Kaşıkçı'dan haber alınamayınca ihbarda bulunan ortağı Mikail Malkoçoğlu ilk kez konuştu. Ölüm nedenine ilişkin kesin bir bilginin henüz bulunmadığını ifade eden arkadaşı, şu ifadeleri kullandı:
"Biz de adli tıp raporu çıkınca sonucu öğreneceğiz. Ama sağlık ekibi arkadaşların ilk izlenimi kalp krizi geçirdiği."
YENİ İŞ YERİ İÇİN ÇOK ÇALIŞMIŞTI...
Şef Eren Kaşıkçı, Kadıköy'deki "Kızıl Sakal Sandviç & Burger" restoranını büyütmeyi hedefliyordu. Pendik Kurtköy'de açmayı planladığı yeni şube için yoğun mesai harcıyordu. Eren Kaşıkçı Kadıköy'deki iş yerine de en son önceki gün geldi.
ŞEFLER PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJLARINI PAYLAŞTI
MEHMET YALÇINKAYA
"Allah var gam yok dedin hep. Karıncayı bile incitmeyecek kalbe sahip canım kardeşim. Dünya malında hiç gözün olmadı. Canım yandı ateş düştü içime. Rabbim mekanını cennet eylesin. Çok üzgünüm çok."
DANILO ZANNA
"Canım Eren.. Seni tanımış olmaktan hep büyük mutluluk duydum. Güler yüzün, samimiyetin ve güzel kalbin hep aklımda kalacak. Geride bıraktığın güzel anılar ve insanların kalbinde bıraktığın iz asla silinmeyecek. Başımız sağ olsun. Seni hiç unutmayacağız. Ailene ve seni seven herkese sabır ve başsağlığı diliyorum. Güzel kalbin nurlar içinde kalsın."
MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI KİMDİR?
1989 yılında Kırklareli'nde dünyaya gelen Eren Kaşıkçı, babasının askerlik mesleği nedeniyle Türkiye'nin farklı şehirlerinde büyüdü. Yarışmaya Çanakkale'den katılan yetenekli isim, özel sektörde ve profesyonel mutfaklarda uzun yıllar aşçı olarak görev aldı.