Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, mart ayında sevgilisi Efe Çelik ile yollarını ayırması hakkında konuştu. Ergüçlü, şu sıralar hayatında işine odaklandığını belirterek, "Şu an sade, iş odaklıyım. Tekrar barışmak gibi bir tecrübem yok, zaten hiç olmadı. Seçimlerim maalesef hep gündemlik oluyor" ifadelerini kullandı.
Yaklaşık üç yıl boyunca 'DJ Artz' adıyla tanınan Efe Çelik ile aşk yaşayan Ergüçlü, mart ayında ilişkisini noktalamıştı. Ayrılığın ardından özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan oyuncu, şu sıralar tamamen işine odaklandığını söyledi.
"Şu an sade, iş odaklıyım. Tekrar barışmak gibi bir tecrübem yok, hiç olmadı zaten. Aşk hayatımla ilgili çok gündeme gelmek istemiyorum ama seçimlerim maalesef hep gündemlik oluyor" diyen Ergüçlü, özel hayatıyla ilgili daha fazla konuşmak istemediğini dile getirdi.
Hazar Ergüçlü, Etiler'de objektiflere takıldı. ABD'de katıldığı film festivaliyle ilgili konuşan ünlü oyuncu, etkinliğin oldukça güzel geçtiğini belirterek, "Daha yeni geldim, çok güzel geçti. Eylül sonunda başka bir festivale daha katılacağım" dedi.
Yeni sezonda ekranlarda yer almaya hazırlanan Ergüçlü, rol alacağı projeyle ilgili ise ser verip sır vermedi. Oyuncu, "Bu sezon ekranda olacağım, şu an öyle görünüyor. Ama detayları şu an söyleyemem" ifadelerini kullandı.
Ünlü oyuncu, mart ayında yaptığı "Her şeyden iştahım kaçtı" açıklamasının hatırlatılması üzerine de o dönemde yaşadığı duygulara açıklık getirdi. Ergüçlü, "Bazı dönemler öyle şeyler hissedebiliyoruz. Buna tam tükenmişlik sendromu denmez ama yaşadıklarımızdan dolayı oluyor böyle şeyler" şeklinde konuştu.