İki ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz eylül ayında Roma'da düzenlenen törenle evlendi. Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in bu mutlu evliliklerinden ilk çocukları geçtiğimiz gün dünyaya geldi. İlk kez anne olan Pınar Deniz ve eşi, hastane çıkışında görüntülendi. Kaan Yıldırım, hastane çıkışında duygu yüklü açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamanın detayları!
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz yıl İtalya'nın başkenti Roma'da sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.
Kaan Yıldırım, geçtiğimiz yıl İngiltere, Cambridge'de Pınar Deniz'e evlenme teklifi etmiş ve "evet" yanıtını almıştı.
'EVET EVLENİYORUZ"
Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz, evleneceklerini "Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doğrulamıştı.
İtalya'nın başkenti Roma'da düzenledikleri sade bir tören ile dünyaevine giren çift, uzun süre magazin manşetlerinde yerini aldı.
Deniz nikahtan kısa süre sonra Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede karnını tutarak verdiği poz ile hamileliğini ilk kez duyurmuştu.
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Çift, erkek bebeklerinin dünyaya geleceğini açıklamıştı.
SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Sabah saatlerinde doğum yapan Pınar Deniz'in ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu açıklanmıştı.
OĞULLARININ İSMİ BELLİ OLDU!
İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çiftin, oğullarına hangi ismi koyacağı merak konusu olmuştu.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çifti bebeklerine 'Fikret Hakan' ismini verdi. Kaan Yıldırım'ın oğluna babasının adını verdiği ortaya çıktı.
ÜNLÜ ÇİFT HASTANE ÇIKIŞINDA GÖRÜNTÜLENDİ
Oğulları Fikret Hakan'ın sağlıklı olduğunu dile getiren Kaan Yıldırım, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu.
"ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIZ"
Mutlu olduğu ve duygusallaştığı dikkatlerden kaçmayan Kaan Yıldırım, "Fikret Hakan dünyaya geldi. Çok mutluyuz, keyifliyiz, heyecanlıyız. Şimdi biliyorsunuz ilk süreçler biraz yorucu oluyor. Anne için özellikle. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz"
"İNSANIN BAŞINA GELMEDEN ANLAMIYORMUŞ ASLINDA"
Gazetecilerin, 'oğlunuzu ilk kucağınıza aldığınızda ne hissettiniz?' sorusuna Kaan Yıldırım, "Bunlar biraz özel ve duygusal şeyler. İnsanın başına gelmeden anlamıyormuş aslında. Biraz öyle duygular. Anne- babalar anlar. Yüksek heyecanlar. İsteyen herkese nasip olsun! Ben doğum anında da Pınar'ın yayındaydım, ikisi de sağlıklı" dedi.