2016 yılında hayatını birleştiren ve ikiz kızları bulunan ünlü çift Pelin Akil ile Anıl Altan'ın uzun süredir evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Sonunda kulaktan kulağa yayılan tüm dedikodular netleşti ve ünlü çiftin boşanma detayları belli oldu.
2007 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde boy gösteren Pelin Akil, Anıl Altan ile tanışarak büyük bir aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileriyle dikkat çeken çift, mutlu birlikteliklerini 2016 yılında evlilikle taçlandırmıştı.
Dillere destan düğünleriyle magazin manşetlerini süsleyen ünlü çift, 2019 yılında ikizleri Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı.
"KESİN BOŞANMA KARARI ALINMIŞ"
Üstündağ, ''Pelin Akil ve Anıl Altan kesin ve kesin boşanma kararı alınmış. Bir ay önce evlerini ayırmışlardı. Yakın çevresinden edindiğim bilgilere göre konuşuyorum, neden böyle bir karar aldılar diye sorduğumda çok ilginç bir cevap aldım.
"TAHAMMÜLSÜZLÜK, ALDATMA..."
Tahammülsüzlük. Aldatma ya da herhangi bir durum yok. Altını çiziyorum aldatma yok. 4 kişi bana bu cevabı verdi. Çok yakın dostlarıyla konuşarak bilgi alışverişi yapıyorlarmış, boşanma süreciyle ilgili.'' şeklinde konuştu. Mehmet Üstündağ'ın bu açıklamalarından sonra tüm gözler tekrardan ünlü çifte çevrildi.
İŞTE BOŞANMA DETAYLARI
Son olarak Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ boşanma detaylarını ortaya çıkardı.
2016 yılında dünyaevine giren ve 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alan Anıl Altan ile Pelin Akil çifti, bir süredir boşanma kararıyla gündemdeydi. Ancak yeni aldığım bilgilere göre, çift henüz resmi bir adım atmadı ve boşanma sürecini yaz sonuna erteledi. Çiftin hayranları hemen heyecan yapmasın! Ertelemenin sebebi, evliliklerine yeni bir şans verilmek istemeleri değil; devam eden bir reklam kampanyası!
Hatta Pelin Akil'in, eşi Anıl Altan'a danışmadan bu reklam anlaşmasını da yaptığını öğrendim. İkilinin ikiz kızlarıyla oluşturdukları 'sempatik aile' imajı, markaların yoğun ilgisini çekiyordu. Bu nedenle, reklam anlaşmasının zarar görmemesi adına boşanma süreci de şimdilik rafa kaldırılmış.
Reklam anlaşmasının yaz sonunda sona ereceği, ardından çiftin tekrar boşanma sürecini gündeme alacakları söyleniyor. Hayırlısı...
Ayrıca Akil'in evinden ayrılarak Beykoz'da başka bir eve taşındığı konuşuluyor. Akil'in yakın çevresindeki kişilere "İlk fırsatta boşanmak istiyorum" dediği de gelen iddialar arasında.
Diğer ünlü isimlerin işleri ve hobilerini sizler için derledik!
KAFE VE RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük, 23 yıldır yaşamının büyük bölümünü Çeşme'de geçiriyor. İstanbul Okan Üniversitesi'nde okuyan oğlu Toprak Gücük de yazın aynı işletmede garsonluk yaparak harçlığını çıkarıyor.
Oyuncu 12 senedir de turistik ilçede kafe restoran işletmeciliği yapıyor.
Çeşme Çarşısı'nın girişinde yer alan Kumrucu Çınar'ı, kardeşi Yıldıray Gücük ve yengesiyle birlikte çalıştıran oyuncu, kimi zaman müşterilerle ilgileniyor, kimi zaman döner tezgahına geçerek ustalara yardım ediyor.
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, unvanlarına bir yenisini daha ekledi. Üç çocuk annesi Sarıoğlu sorumlu kaptan pilot oldu.
4 bin saat yardımcı pilot olarak uçuşunu tamamlayan Sarıoğlu, 3 aylık kaptanlık eğitimi ve sınavlar sonrası yeni apoletini taktı.
Sarıoğlu, 4 çizikli apolet aldığı anların sevincini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Kaptanlar için en yüksek rütbeyi temsil eden dört şerit apoletlerini alan Yağmur Sarıoğlu duygularını şu sözlerle dile getirdi:
"Kaptan pilotluğa terfi! İlerlediğim bu meşakkatli yolda başta öz disiplinimden ötürü kendime, yokluğumda evdeki yerimi dolduran aileme, beni bu rütbeye layık gören hocalarıma, yön gösterici tüm değerli kaptanlarıma, yardımsever mesai arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum."
YAĞMUR TANRISEVSİN
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yağmur Tanrısevsin, seramik tutkusuna yönelmişti.
Yağmur Tanrısevsin, oyunculuk kariyerinin yanında seramik sanatçılığı da yapıyor. Ünlü oyuncu, tasarımlarını yurtdışına ihraç ediyor.
Ünlü isim, "Yurtdışına tasarım yapmak, seramik ihraç etmek benim için ayrı bir önem taşıyor. Hedefim dünya markası olmak." dedi.